Tvätt- och torkmöbler

Tvätt- och torkmöbel är hela den lösning som erbjuder dig att genomföra tvätt- och torkhantering av kläder eller andra textiler i hemmet; tvättmaskin, torktumlare samt förvaring kring detta.

Basutförandet för tvätt- och torkmöbel är utformat så funktionellt som möjligt för den lägenhetstyp som du flyttar in i. Men ibland har man egna önskemål och rutiner och därför har vi tagit fram några valmöjligheter för tvätt- och torkmöbeln till en extra kostnad.

Det finns även möjlighet att uppgradera vitvarorna tvättmaskin och torktumlare.

Egna val för uppställning

Din planlösning i lägenheten avgör vilken längd din tvätt- och torkmöbel har. Inom den givna storleken kan du göra vissa individuella val för uppställningen. Observera att alla nedan uppställningar även finns i speglade versioner. Du kan se i bofaktabladen vilken uppställning som är aktuell i din lägenhet. Bofaktabladen hittar du under respektive lägenhet i vår lägenhetsväljare.

Lägenhetstyp med tvätt- och torkmöbel i badrummet tillsammans med dusch:

Tvätt- och torkmöbel i lägenheter med tvättmaskin och torktumlare i badrum- 1,2 meter

Här ser du vad som ingår och ett eget val
Ytterligare två egna val

Lägenhetstyp med tvätt- och torkmöbel i anslutning till gäst-wc:

Tvätt- och torkmöbel i lägenheter med extra WC och tvätt - 1,8 meter

Tvätt- och torkmöbel i lägenheter med extra WC och tvätt - 1,8 meter

Belysning under överskåp
Du kan välja till ledlist till en extra kostnad, under de två överskåpen som ingår.

Textildraperi
I eget val för textildraperi har vi tagit fram en textil som är samma för alla tre stilar och matchar väl till kulörer på väggar och luckfronter. Textildraperi kan du välja till en extra kostnad i de lägenheter där tvätt- och torkmöbel är 1,80 m lång.

Se nedan bild med textilen i kombination med stilarnas övriga kulörer.

Draperi i respektive stil

Har du frågor?

Hör gärna av dig.

Om VeidekkeID

Ingen bostadsköpare är den andra lik. För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag.
Läs om VeidekkeID