5 rum och Kök.

3-1502

Lyxig penthouse med köksö och 31 kvm takterrass.

Pris:
5 795 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
6 760 kr/mån
Boyta:
125 kvm
Våning:
6 tr
Status:
Reserverad
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Januari 2022
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

En riktigt paradvåning med vidunderlig utsikt och härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Magnifik takterrass om hela 31 kvm i syd- och västläge, en plats för njutning, avkoppling och vardagslyx. Detta är verkligen ett boende utöver det vanliga! Luftig och flexibel planlösning där du väljer om du föredrar 4 sovrum eller ännu större sällskapsytor. En stor köksö hör givetvis till detta extraordinära hem, tänk att servera gästerna en fördrink här och sedan gå ut till den egna takterrassen och njuta av ljumna vindar och avskildheten som råder när du bor högst upp. Hög genomgående standard, två stora badrum och goda förvaringsmöjligheter

Visningar

Onsdag, 28 aug 17:15 - 18:00

Barlastgatan 2
Öppen visning i vår visningslokal - Barlastgatan 2 - Varmt välkomna!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Linus Blixt, Svensk Nyproduktion

linus.blixt@smh.se0704-371140

Onsdag, 28 aug 17:15 - 18:00

Barlastgatan 2
Öppen visning i vår visningslokal - Barlastgatan 2 - Varmt välkomna!
Lägg i kalendern

Söndag, 8 sep 13:00 - 13:45

Barlastgatan 2, Limhamns Sjöstad
Öppen visning i vår visningslokal - Barlastgatan 2 - Varmt välkomna!
Lägg i kalendern

Onsdag, 18 sep 17:15 - 18:00

Barlastgatan 2, Limhamns Sjöstad
Öppen visning i vår visningslokal - Barlastgatan 2 - Varmt välkomna!
Lägg i kalendern

 • Restauranger

  Det finns gott om fina restauranger i närheten. Här är det lätt att gå ut och äta mitt i veckan och känna den härliga atmosfären bland kullerstensgator och gatuhus från 1800-talet i det Gamla Limhamn. Du har även marinan och småbåtshamnen nära, här finns Limhamns Fiskrökeri där du både kan äta och handla nyfångad fisk.

 • Kollektivtrafik

  Bussen tar du enkelt in till Malmö. Hoppa på 7ans buss och du är inne i stan på 15 minuter.

 • All service du behöver

  Limhamn är staden i staden med allt du behöver inom räckhåll. Mat handlar du exempelvis på Malmborgs och på torget utanför finns frukt och grönsakshandel. Givetvis finns här även apotek, systembolag, klädbutiker och allt annat du behöver.

 • Flera nya förskolor och skolor

  I samma kvarter som Atmosfären finns ett flertal nya förskolor och skolor. Här går det verkligen att välja och vraka, på härligt gångavstånd.

Ett liv med guldkant börjar i Atmosfären
Limhamn har allt. Det är helt unikt. Ingen annan stans hittar du samma känsla.
Beata, Limhamnsbo
Smultronställen på Limhamn

Designat för livet

Här skapar vi, tillsammans med Wingårdhs Arkitekter, boenden med livskvalité och social atmosfär som inbjuder till härliga möten. Genomtänkta ytor för umgänge, rum för avkoppling och härliga terrasser och uteplatser – arkitektur för alla sinnen. Ett boende för dig som värdesätter det goda i livet.

Mäklaren - "ett boende med guldkant"

Hur ser egentligen läget ut på bostadsmarknaden och hur ser framtiden ut för Limhamn? För att få en bild av bostadsmarknaden och vad man ska tänka på tog vi en pratstund med vår mäklare Christoffer Olsson från Svensk Nyproduktion.

Klicka här om du vill läsa intervjun

Sociala och privata zoner

Festen är ofta bäst i köket. Därför kommer Atmosfären erbjuda lägenheter med stora sociala ytor där alla kan röra sig mellan kök och vardagsrum och umgås mycket och länge. I anslutning till den sociala delen finns även balkong, terrass eller uteplats i soligt syd- eller västerläge. När festen är slut är det lätt att dra sig tillbaka in i den mer privata delen av lägenheten, lägenheterna är nämligen tydliga uppdelade i zoner mellan det sociala och det privata. I den privata zonen finns sovrummen, toaletten och klädkammaren.

Mycket förvaring och gäst-WC i 3-5 rok

Lägenheterna kommer alla att hålla hög standard med smarta detaljer. Alla förvaringsutrymmen är väl tilltagna med möjlighet att både stuva undan och visa upp. Du kommer att ha ett genomtänkt hem som gör livet smidigt. Dessutom kommer alla 3or, 4or och 5or ha gäst-wc och en praktisk tvättlösning. Och på tal om smidigt, bilen parkerar du i garaget under huset. För dig som inte vill ha bil kommer det dessutom finnas bilpool.

Limhamn - den unika staden i staden

Vad är det som är så himla bra med Limhamn? Med den frågan gick vi runt på Limhamn en fredag förmiddag – och vi fick helt underbara svar.

Klicka här om du vill läsa hela artikeln

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.
Läs mer om Veidekke Tryggt köp

OM ATMOSFÄREN PÅ INSTAGRAM


  Har du frågor?

  Hör gärna av dig.