• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Försäljning pågår
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Etapp 1: fr. jun - aug 2019, etapp 2 okt - dec 2019, etapp 3 dec 2019 - feb 2020

Drömmen om en lägenhet med attityd

I Central Park byggs yteffektiva lägenheter som kan rymma ett helt liv på genomtänkta kvadratmeter. Balkongerna erbjuder en maffig utsikt över parken och stan. Här bor du modernt och miljömedvetet.

Bostadsväljaren

I bostadsväljaren kan du se bilder, planlösningar och priser på alla lägenheter som är till salu.

Fakta om projektet

Vill du veta mer om Central Park och hur du köper en lägenhet? Då är du varmt välkommen att kontakta vår mäklare. Öppen visning på Fastighetsbyråns kontor på Mårtenstorget i Lund enligt datum och tid:

Pris:
1 095 000 - 2 950 000 kr
Rum:
1 - 3 rum
Boyta:
33 - 70 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
147
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Försäljning pågår
Beräknad inflyttning:
Etapp 1: fr. jun - aug 2019, etapp 2 okt - dec 2019, etapp 3 dec 2019 - feb 2020

Ansvarig mäklare

Emma Johansson, Fastighetsbyrån

emma.johansson@fastighetsbyran.se076-310 96 03

Visning

Måndag, 27 aug 16:30 - 17:30
Lägg till i kalendern
Mårtenstorget 8, Lund
Öppen visning på Fastighetsbyråns kontor, Mårtenstorget 8

I Central Park trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Från de övre våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Park sträcker sig över grannfastigheterna med sina 10 våningar. Den moderna lundabon tar gärna cykeln, därför finns det gott om plats för cyklar i såväl garage som på cykelparkeringen på gården.

Öppna rum med stort ljusinsläpp

Stora och många fönster skapar trivsamma och inspirerande rum. Detaljer som extra breda fönsternischar i ek ger en egen karaktär. Här är varje millimeter välplanerad. Vi kan verkligen tala om less is more – du lever på en liten yta som upplevs som så mycket mer. Funktionalitet och flexibilitet har varit nyckelord i planeringen. Här bor du i en öppen planlösning som kan anpassas för dina egna behov. Vissa 2 rok kan bli 3 rok – du väljer själv! För dig som behöver mindre plats kan vi erbjuda 1 rok om 33 kvm.

Favoritlägenheter som passar alla

Mårten Belin och Pernilla Knutsson på Sydark Konstruera är arkitekterna bakom Central Park i Lund. Vi en pratstund med dem för att höra hur tankarna gått när de utformat husen och lägenheterna.
Läs om Mårtens och Pernillas tankar här

Ett perfekt läge

Läget vid stadsparken, Lunds egna Central Park, är perfekt. Det centrala läget vid parken kombinerar det underbara med att känna stadspuls och samtidigt ha grönskan och naturen så nära. För dig som gillar att träna bor du i ett hav av möjligheter. Utegymmet är välbesökt under sommarhalvåret och vill du hellre träna inomhus finns ett gym runt hörnet. Ja så klart, det finns ju simhall, ishall och fotbollsplaner också – till och med parkourbana om du verkligen vill ta ut svängarna.

Ett litet stenkast och du är på Sparbanken Skåne Arena som bjuder på allt från sport till konserter och humorfestivaler. Skola, mataffär, handel och service ligger nära och eftersom Lund är en cykelstad är du på centralen och i centrum på bara några tramptag.

Jag trivs jättebra!

För den som gillar sport och motion är läget för Central Park ett eldorado av möjligheter. På med joggingskorna och du har sköna rundor som väntar direkt utanför dörren. Och du är långt ifrån ensam, i parken joggar och promenerar folk dygnet runt. En som verkligen uppskattar läget är Johanna Rise som redan bor i området.
Läs reportaget där vi träffade Johanna här

Livet från den gröna sidan

En viktig detalj som kanske inte kommer att synas, men som kommer att kännas desto bättre i själen är att vi bygger med tanke på miljön. Vi på Veidekke Bostad var nämligen det första byggföretaget i Norden som byggde ett Svanenmärkt flerbostadshus och nu fortsätter vi på den vägen. Central Park är Svanenmärkt och har gröna tak som sparar energi och bidrar till en hållbar miljö.
Här ligger Lunds egna Central Park