2 rum och Kök.

43

Yteffektiv och smart tvåa med rymlig uteplats. Hög standard med diskmaskin och mikrovågsugn samt egna tvättmöjligheter i det rymliga badrummet.

Rum:
2 rum
Avgift:
3 177 kr/mån
Boyta:
54 kvm
Våning:
5 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Juni - Augusti 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Yteffektiv och smart planlösning skapar många möjligheter för denna tvåa med balkong i söder!

Central Park är ett helt nytt sätt att tänka vad gäller modernt boende på smarta kvadrat. Oavsett vilken storlek du väljer kommer du att trivas med arkitekturen och med standarden. Lägenheterna är bland annat utrustade med kombinerad tvätt och torktumlare, diskmaskin, helkaklat badrum med tidlös vit kakel och grå klinker. Bostäderna i projektet har en härlig öppenhet gör att du trivs från första stund. Här har man trollat med platsen så att allt ryms. Ljusinfallet från de stora fönstren och detaljer som den extra breda fönsternischen i bostaden, inspirerar. Här är varje millimeter välplanerad vilket gör att du får ut ännu mer av varje kvadrat. En etta på 34 kvm har plats för allt du behöver och du får en behaglig rörelse i lägenheten med hall, sovrum och kök i ett. Balkongen blir som ditt extra rum och ökar på öppenheten. Vill du dela kök och vardagsrum och utsikt med någon och kanske rent av ha en inneboende? Planlösningen för tvåorna och treorna gör det fullt möjligt och lämpar sig även för den lilla familjen. Funktionalitet och flexibilitet har varit ett nyckelord i planeringen. Här finns till exempel förrådet uppe i din lägenhet, vilket gör det extra användbart. Gott om ljusinsläpp och en skön känsla skapar plats för din personliga stil. Och som sagt, ett snillrikt utnyttjande av ytan gör att du får ut så oändligt mycket mer av din lägenhet.

Visningar

Söndag, 25 aug 11:00 - 14:00

Drop in på Clemenstorget 6
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Andreas Hansen, Fastighetsbyrån

andreas.hansen@fastighetsbyran.se0707-748975

Söndag, 25 aug 11:00 - 14:00

Drop in på Clemenstorget 6
Lägg i kalendern

Tisdag, 3 sep 16:30 - 17:30

Välkommen på öppet hus på Fastighetsbyråns kontor!
Lägg i kalendern

Tisdag, 17 sep 16:30 - 17:30

Välkommen på öppet hus på Fastighetsbyråns kontor!
Lägg i kalendern

 • Ett perfekt läge

  Läget vid stadsparken, Lunds egna Central Park, är perfekt. Här får du stadspuls och grönska på samma gång.

 • Flera matbutiker

  På gångavstånd från Central Park finns flera matbutiker att välja på, exempelvis Lidl, Netto och Hemköp.

 • 30 sekunder till gymmet

  För dig som gillar att träna bor du i ett hav av möjligheter. Utegymmet är välbesökt under sommarhalvåret och vill du hellre träna inomhus finns ett gym runt hörnet. Ja så klart, det finns ju simhall, ishall och fotbollsplaner också – till och med parkourbana om du verkligen vill ta ut svängarna.

 • Den moderna lundabon tar gärna cykeln

  Central Park ligger nära både centralen och centrum, på bara några tramptag är du där!

Öppna rum med stort ljusinsläpp

I Central Park trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Från de övre våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Park sträcker sig över grannfastigheterna med sina 10 våningar. Den moderna lundabon tar gärna cykeln, därför finns det gott om plats för cyklar i såväl garage som på cykelparkeringen på gården. Stora och många fönster skapar trivsamma och inspirerande rum. Detaljer som extra breda fönsternischar i ek ger en egen karaktär. Här är varje millimeter välplanerad. Vi kan verkligen tala om less is more – du lever på en liten yta som upplevs som så mycket mer. Funktionalitet och flexibilitet har varit nyckelord i planeringen. För dig som behöver mindre plats kan vi erbjuda 1 rok om 33 kvm.

Favoritlägenheter som passar alla

Mårten Belin och Pernilla Knutsson på Sydark Konstruera är arkitekterna bakom Central Park i Lund. Vi en pratstund med dem för att höra hur tankarna gått när de utformat husen och lägenheterna.
Läs om Mårtens och Pernillas tankar här

Jag trivs jättebra!

För den som gillar sport och motion är läget för Central Park ett eldorado av möjligheter. På med joggingskorna och du har sköna rundor som väntar direkt utanför dörren. Och du är långt ifrån ensam, i parken joggar och promenerar folk dygnet runt. En som verkligen uppskattar läget är Johanna Rise som redan bor i området.
Läs reportaget där vi träffade Johanna här

Livet från den gröna sidan

En viktig detalj som kanske inte kommer att synas, men som kommer att kännas desto bättre i själen är att vi bygger med tanke på miljön. Vi på Veidekke Bostad var nämligen det första byggföretaget i Norden som byggde ett Svanenmärkt flerbostadshus och nu fortsätter vi på den vägen. Central Park är Svanenmärkt och har gröna tak som sparar energi och bidrar till en hållbar miljö.
Här ligger Lunds egna Central Park

Har du frågor?

Hör gärna av dig.