2 rum och Kök.

62

På första våningen kan man njuta av egen uteplats om ca 16 kvm i soligt sydväst! Öppen och ljus planlösning med takhöjd om 270 cm ger ett ljust hem.

Rum:
2 rum
Avgift:
3 096 kr/mån
Boyta:
53 kvm
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
december 2019 - februari 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

På första våningen kan man njuta av stor uteplats om ca 13 kvm i soligt sydväst! Öppen och social planlösning med fönstersättning mot sydväst samt den extra takhöjden om 270 cm skapar ett luftigt och ljust hem att trivas i! Hög standard med fullutrustat kök och vitvaror från Siemens samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Generöst med förvaring i det rymliga sovrummet med skjutdörrsgarderob och klädkammare i hallen samt integrerat förråd gör att du enkelt får plats med alla dina prylar.

Visningar

Söndag, 25 aug 11:00 - 14:00

Drop in på Clemenstorget 6
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Andreas Hansen, Fastighetsbyrån

andreas.hansen@fastighetsbyran.se0707-748975

Söndag, 25 aug 11:00 - 14:00

Drop in på Clemenstorget 6
Lägg i kalendern

Tisdag, 3 sep 16:30 - 17:30

Välkommen på öppet hus på Fastighetsbyråns kontor!
Lägg i kalendern

Tisdag, 17 sep 16:30 - 17:30

Välkommen på öppet hus på Fastighetsbyråns kontor!
Lägg i kalendern

 • Ett perfekt läge

  Läget vid stadsparken, Lunds egna Central Park, är perfekt. Här får du stadspuls och grönska på samma gång.

 • Flera matbutiker

  På gångavstånd från Central Park finns flera matbutiker att välja på, exempelvis Lidl, Netto och Hemköp.

 • 30 sekunder till gymmet

  För dig som gillar att träna bor du i ett hav av möjligheter. Utegymmet är välbesökt under sommarhalvåret och vill du hellre träna inomhus finns ett gym runt hörnet. Ja så klart, det finns ju simhall, ishall och fotbollsplaner också – till och med parkourbana om du verkligen vill ta ut svängarna.

 • Den moderna lundabon tar gärna cykeln

  Central Park ligger nära både centralen och centrum, på bara några tramptag är du där!

Öppna rum med stort ljusinsläpp

I Central Park trivs du som gillar att vara uppkopplad och ha kontakt med Lund och resten av världen. Från de övre våningsplanen har du vacker utsikt eftersom Central Park sträcker sig över grannfastigheterna med sina 10 våningar. Den moderna lundabon tar gärna cykeln, därför finns det gott om plats för cyklar i såväl garage som på cykelparkeringen på gården. Stora och många fönster skapar trivsamma och inspirerande rum. Detaljer som extra breda fönsternischar i ek ger en egen karaktär. Här är varje millimeter välplanerad. Vi kan verkligen tala om less is more – du lever på en liten yta som upplevs som så mycket mer. Funktionalitet och flexibilitet har varit nyckelord i planeringen. För dig som behöver mindre plats kan vi erbjuda 1 rok om 33 kvm.

Favoritlägenheter som passar alla

Mårten Belin och Pernilla Knutsson på Sydark Konstruera är arkitekterna bakom Central Park i Lund. Vi en pratstund med dem för att höra hur tankarna gått när de utformat husen och lägenheterna.
Läs om Mårtens och Pernillas tankar här

Jag trivs jättebra!

För den som gillar sport och motion är läget för Central Park ett eldorado av möjligheter. På med joggingskorna och du har sköna rundor som väntar direkt utanför dörren. Och du är långt ifrån ensam, i parken joggar och promenerar folk dygnet runt. En som verkligen uppskattar läget är Johanna Rise som redan bor i området.
Läs reportaget där vi träffade Johanna här

Livet från den gröna sidan

En viktig detalj som kanske inte kommer att synas, men som kommer att kännas desto bättre i själen är att vi bygger med tanke på miljön. Vi på Veidekke Bostad var nämligen det första byggföretaget i Norden som byggde ett Svanenmärkt flerbostadshus och nu fortsätter vi på den vägen. Central Park är Svanenmärkt och har gröna tak som sparar energi och bidrar till en hållbar miljö.
Här ligger Lunds egna Central Park

Har du frågor?

Hör gärna av dig.