• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2021

Drömmen om en svanenmärkt attraktion

Du behöver inte vänta på grönskan, den finns redan på plats. Det gör även alla dina nya grannar. Ja, omgivningen i detta uppvuxna kvarter har redan allt du kan önska. Arkitekturen kommer att bli spännande och du kommer att kunna njuta av balkong eller terrass, allt på en adress bara 5 minuter från stationen.

Äntligen klartecken! Detaljplanen är godkänd.

Nu sätter vi igång arbetet och planeringen inför en kommande säljstart!
Läs pressmeddelandet här

Fakta om projektet

Har du frågor om Grönalund? Tveka inte att kontakta vårt kundcenter:

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se046-19 94 42
Rum:
1 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
100
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad inflyttning:
2021

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Västerläge när det är som bäst

Här på Väster i Lund planerar vi att bygga projektet Grönalund, bostadsrätter i fyra hus – ett större och tre lite mindre. Med två sköna gröna parker några steg bort bor du mitt i lummigheten och ändå med all service precis runt knuten. Läget är verkligen fenomenalt här på Väster. Busshållsplatsen ligger några steg bort, Centralstationen cyklar du till på nolltid och all annan service som dagis, vårdcentral och dagligvaruhandel finns redan i området. Här råder ett skönt lugn och ändå bor du så centralt och bekvämt att du inte behöver bil. Vilken frihet, inte sant?

Parker och grönt 5 minuter från centrum

Flyttar du till Grönalund får du det bästa av två världar – läget på Väster ger dig en lugn oas att komma hem till samtidigt som du aldrig har långt till centrum med uteliv, affärer och restauranger. Stadsstöket och studentupptåg är en bit bort men aldrig för långt bort. Detta är Lundaliv när det är som bäst.
Läs reportaget när vi på Veidekke tog en cykeltur från Grönalund till centrum

Grönskande grönt

Projektnamnet Grönalund är inte valt av en slump. Utöver att adressen är inbäddad i grönska, står miljön i fokus. Vi på Veidekke byggde det första Svanenmärkta flerfamiljshuset i Norden och Grönalund är inget undantag. Vårt sätt att bygga gagnar inte bara miljön utan märks också konkret på energiförbrukningen som minskar drastiskt och därmed håller dina kostnader nere. Svanenmärkt är ett klokt val och en win-win för både dig och resten världen.