Takterrass från söder till norr och imponerande utsikt!

Penthouse med egen hiss!

Penthouse med stort P! Öppen planlösning med köksö, högre standard, två bra sovrum, privat takterrass på 49 kvm och egen hiss ända upp i lägenheten.

Pris:
7 945 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
5 521 kr/mån
Boyta:
94 kvm
Våning:
8 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Oktober 2021
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Takterrass från söder till norr och imponerande utsikt!

Tag hissen från garaget upp till våning och landa rakt in i din hall och blicka ut över grönskande och böljande landskap! Här högst upp är allt lite bättre med högre standard och helt privat med imponerande takterrass med plats för både grönska och möblemang. Fönster i alla väderstreck och extra takhöjd ger en luftigt och ljus upplevelse från morgon till kväll. Stort kök med läcker köksö och plats för både små och stora sällskap och anslutande vardagsrum skapar en naturlig och social närvaro. När det är dags att dra sig undan för kvällen finner du sovrum och badrum placerade i andra änden av lägenheten som utgör den privata och lugna delen.

Västerläge när det är som bäst

På populära Väster i Lund växer Grönalund fram. Med två sköna, gröna parker några steg bort bor du mitt i lummigheten och ändå med all service precis runt knuten. Läget är verkligen fenomenalt här på Väster. Busshållplatsen ligger några steg bort, Centralstationen cyklar du till på nolltid och all annan service som mataffärer, dagis och vårdcentral finns redan i området. Här råder ett skönt lugn och ändå bor du så centralt och bekvämt att du inte behöver bil. Vilken frihet, inte sant?

Sköna citylägenheter för alla behov

Kvartershusets åtta våningar rymmer lägenheter för vitt skilda behov, från enrummare till större lägenheter helt utöver det vanliga – alla med egen balkong, terrass eller uteplats. Kanske har just du längtat efter den lyxiga känslan av att ha en helt privat del, med sovrum, badrum och eget dressing room? Med stor variation och flexibilitet i planlösningarna, exempelvis kan en 4:a bli 3:a för den som så önskar, finns här ett drömboende för alla. Parkera smidigt under huset och flytta rakt in i ditt gröna, sköna cityliv.

Svanenmärkt – för både dig och miljön

Områdesnamnet Grönalund är inte valt av en slump. Utöver att adressen är inbäddad i grönska, står miljön i fokus. Vi på Veidekke byggde det första Svanenmärkta flerfamiljshuset i Norden, och Grönalund är näst på tur. Vårt sätt att bygga gagnar inte bara miljön utan märks också konkret på energiförbrukningen, som minskar drastiskt och därmed håller dina kostnader nere. Svanenmärkt är ett klokt val och en win-win för både dig och resten världen.

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Läs mer om Veidekke Tryggt köp

Har du frågor?

Hör gärna av dig.