Malmö Living

Södra Nyhamnen

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Försäljning pågår
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Från kvartal 4 2019

Drömmen om att ta hissen ner till stan

Fantastisk utsikt från balkongen eller takterrassen och hela staden för dina fötter. Här, granne med Centralstationen, bygger vi en modern fastighet där de nedre våningsplanen är reserverade för kontor och ovanpå dessa ligger lägenheterna (1-4 rok) i våningsplan 3-20. Detta blir verkligen höjden av boende.

Bostadsväljaren

I bostadsväljaren kan du välja ditt våningsplan, se bilder, planlösningar och priser på alla lägenheter som är till salu.

Fakta om projektet

Här börjar en ny del av Malmö, mitt i centrum. Intresserad? Kontakta mäklaren:

Pris:
1 250 000 - 11 750 000 kr
Rum:
1 - 4 rum
Boyta:
29 - 146 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
86
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Försäljning pågår
Beräknad inflyttning:
Från kvartal 4 2019

Ansvarig mäklare

Visning

Torsdag, 27 sep 16:30 - 17:15
Lägg till i kalendern
Hallenborgsgata 1, Malmö
Kontakta mäklaren för visning!
Utsikten från 17:e våningen, 360 grader

Oavsett vilken våning du väljer kommer du att upptäcka staden från helt nya vinklar. Här kan du leva balkongliv eller njuta av tillvaron på takterrassen om du flyttar in på de något av de översta våningsplanen. Lägenheter är utöver det vanliga med luftiga planlösningar och stora fönsterpartier. Dessutom får du, och alla andra i huset, tillgång till en ombonad och mysig takterrass som är gemensam. Som du säkert förstår är detta ett svårslaget läge i ett kvarter som nu utvecklas till en av Malmös mest spännande stadsdelar.

Living Malmö – i Malmö Living

Här i hjärtat av Malmö tar du hissen ner till allt som stan har att erbjuda. Den sköna blandningen av kontor, bostäder och restauranger ger levande kvarter med skön puls dygnet runt. Och kommunikationerna är så klart de allra bästa.

Havsbad och marina i visionen för Nyhamnen

Nyhamnen, en stadsdel som nog inte alla Malmöbor skulle kunna placera på en karta. Detta kan tyckas konstigt då detta faktiskt är en av Malmös centralaste områden. I södra delen, granne med Centralstationen, ligger den tomt som vi nu bygger Malmö Living på.
Klicka här för att läsa hela visionen för Nyhamnen

Livet från den gröna sidan

En viktig detalj som kanske inte kommer att synas, men som kommer att kännas desto bättre i själen är att vi bygger med tanke på miljön. Vi på Veidekke Bostad var nämligen det första byggföretaget i Norden som byggde ett Svanenmärkt flerbostadshus och nu fortsätter vi på den vägen.