Malmö Living

Södra Nyhamnen

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Försäljning pågår
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Från kvartal 4 2019

Drömmen om att ta hissen ner till stan

Fantastisk utsikt från balkongen eller takterrassen och hela staden för dina fötter. Här, granne med Centralstationen, bygger vi en modern fastighet där de nedre våningsplanen är reserverade för kontor och ovanpå dessa ligger lägenheterna (1-4 rok) i våningsplan 3-20. Detta blir verkligen höjden av boende.

Bostadsväljaren

I bostadsväljaren kan du välja ditt våningsplan, se bilder, planlösningar och priser på alla lägenheter som är till salu.

Visningar

Onsdag, 12 dec 16:00 - 16:45

Hallenborgsgata 1, Malmö
Kontakta mäklaren för visning!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Fakta om projektet

Pris:
1 250 000 - 11 750 000 kr
Rum:
1 - 4 rum
Boyta:
29 - 146 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
86
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Försäljning pågår
Beräknad inflyttning:
Från kvartal 4 2019

 • Centralen som närmsta granne

  Närmare Centralstationen än såhär kan du inte bo och bekvämare kan det knappast bli! Behovet av bil har aldrig varit mindre.

 • Ta hissen ner till middagen

  I Malmö hittar du garanterat en meny som passar dig, med kokkonst från världens alla hörn bara några minuter bort är möjligheterna oändliga. Missa inte Malmös egen Saluhall längre bort på gatan!

 • Läget vid hamnbassängerna

  Många spännande mötesplatser finns redan i området. Caféer, butiker och båtar som förvandlats till restauranger. Malmö Stad har dessutom stora visioner framöver med Södra Nyhamnen, med exempelvis gröna boulevarder, båttaxi, havsbad och flytande hus.

 • En grönskande takterrass

  Med lägenheterna i Malmö Living följer möjligheterna att gå ut i grönskan hemma. Alla har nämligen tillgång till det gröna taket som nås från plan 8 med väderstreck i huvudsak åt väster.

Utsikten från 17:e våningen, 360 grader

Ute och inne på riktigt hög nivå

Oavsett vilken våning du väljer kommer du att upptäcka staden från helt nya vinklar. Från de härliga balkongerna och terrasserna kan du njuta av att vara mitt i centrum samtidigt som du har din alldeles privata sfär. Lägenheter är utöver det vanliga med luftiga planlösningar och stora fönsterpartier. Hög standard och omsorgsfulla val gör ditt nya hem i Malmö Living till något extra. Som du säkert förstår är detta svårslaget, i ett kvarter som nu utvecklas till en av Malmös mest spännande stadsdelar.

Havsbad och marina i visionen för Nyhamnen

Nyhamnen, en stadsdel som nog inte alla Malmöbor skulle kunna placera på en karta. Detta kan tyckas konstigt då detta faktiskt är en av Malmös centralaste områden. I södra delen, granne med Centralstationen, ligger den tomt som vi nu bygger Malmö Living på.
Klicka här för att läsa hela visionen för Nyhamnen

Livet från den gröna sidan

En viktig detalj som kanske inte kommer att synas, men som kommer att kännas desto bättre i själen är att vi bygger med tanke på miljön. Vi på Veidekke Bostad var nämligen det första byggföretaget i Norden som byggde ett Svanenmärkt flerbostadshus och nu fortsätter vi på den vägen.