5 rum och Kök.

12
Rum:
5 rum
Avgift:
5 196 kr/mån
Boyta:
119 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Beräknad inflytt:
Mars - Maj 2020
Driftkostnad:
2 221 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Finns i närområdet

 • Skola och förskola

  Staffanstorp har ett brett utbud av skolor och förskolor. Detta är en kommun som satsar på de unga! På gång- eller cykelavstånd från Vikhems trädgårdar finns möjlighet att välja mellan flera skolor och förskolor, även musik- och montessoriskola.

 • Kommunikation

  Bor du i Staffanstorp har du Malmö, Lund och Köpenhamn på enkelt avstånd. Du är inne i Malmö på 15 minuter, i Lund på 20 minuter och i Köpenhamn på 30 minuter.

 • En sport för alla

  I Staffanstorp finns hela tre idrottshallar för att tillgodose träningssuget för både små och stora. Fotbollslag för alla åldrar, tennis, bowling, dans, judo, simning... Här tar möjligheterna tar aldrig slut!

 • Butiker och service

  I Staffanstorp kan du välja vilken matbutik du gillar mest. Här finns Citygross, ICA, Netto, Willys och Lidl på bekvämt avstånd. Apotek, bank, vårdcentral och systembolag finns också i centrum.

Tvåplanshus med stora sociala ytor för växande familjer

Varje hus om 117 eller 119 kvm består av två hela plan med stora sociala ytor som skapar ett naturligt umgänge. På det nedre planet har vi öppnat upp mellan kök och vardagsrum så att den som pysslar i köket kan prata med den som ligger uträckt i soffan. Glöm inte att turas om bara! Köket är luftigt med smarta ytor som bardisk och en mysig sittbänk. Gott om plats för förvaring gör det enklare både att hålla rent och att umgås medan du förbereder frukostjuicen eller mellanmålet. Efter kvällens aktiviteter är det bara att lägga kläderna direkt i den egna tvättstugan. Det finns två helkaklade badrum med möjlighet att få badkar i det ena. På övervåningen finns ett extra allrum som du kan inreda till tv-hörna, bibliotek, yogarum, kontor eller kanske spelrum. Om ni planerar att bli fler i familjen kan ni istället välja att få ett fjärde sovrum. För familjen med barn, tunga matkassar, hämtning, lämning och skjuts till aktiviteter kan vi erbjuda biluppställningsplats för upp till två bilar precis utanför huset på en del av radhusen. Här blir känslan av vardagslyx ännu tydligare.

Trädgårdskvarter med uteplatser i alla väderstreck

Samtliga bostäder i Vikhems trädgårdar har stora fönsterpartier med underbart ljusinsläpp som gör att naturen kommer lite närmare. Från vardagsrummet ser du ut mot den egna trädgården och uteplatsen. Eftersom vi bygger ett helt kvarter kommer det att finnas möjlighet att välja väderstreck för dig som är snabb att boka. Trädgården kommer med trädäck, färdig gräsmatta och häckar. Här grillar du med grannarna när du har lust och solar när du kan. På senhösten stuvar du undan grillar och trädgårdsredskap i förrådet, och när snön faller tar du fram pulkorna istället. Husen byggs i fem huslängor kring en grönskande och bilfri innergård. På aktivitetsytan finns det gott om plats för kubb eller brännboll och fira gemensamma högtider som midsommar. Förutom buskar och träd finns det en liten pulkabacke och en gräsyta för lek och kullerbyttor. Mellan huslängorna finns det asfalterade ytor, perfekta för den som lär sig cykla.

Mäklarens tips och råd – ”tänk långsiktigt”

Vi tog ett samtal med vår mäklare Christoffer Olsson från Svensk Nyproduktion för att höra hur han ser på både bostadsmarknaden och varför man ska flytta till radhusen i Vikhem. Att tänka långsiktigt med sitt bostadsköp är något Christoffer vill lyfta. Dessutom tycker han att radhusen i Vikhem lever upp till drömmen om ett praktiskt och trivsamt vardagsliv med familjen i fokus!
Läs intervjun här

Familjelivet i Vikhem

Maria Johansson hade redan förälskat sig i Staffanstorps kommun – den trygga uppväxtmiljön och närheten till ”alla vägar” – gjorde valet att flytta inom kommunen enkelt. När vi träffar henne och sönerna Daniel och Carl har familjen bott över ett år i sitt nya radhus. Vi fick hänga med dem en härligt solig förmiddag i Vikhem på sommarlovets näst sista dag.
Läs reportaget om Maria och hennes familjeliv i Vikhem här

Fakta – bostadsrättens fördelar

Bostadsrätten passar dig som vill investera i ditt boende men som inte vill ha de ansvar som en separat villa medför. Du får tryggheten med en bostadsrättsförening som alltid finns där för dig och som bryr sig om bostadsrättens värde lika mycket som du. Samtidigt slipper du lagfart, pantbrev och många av de praktiska göromål som hör till villaägande.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.