5 rum och Kök.

11

Moderna radhus med två parkeringsplatser, tvättstuga, två badrum, 3-4 sovrum samt egen uteplats och trädgård i soligt västerläge.

Pris:
2 375 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
5 249 kr/mån
Boyta:
119 kvm
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Driftkostnad:
1 519 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Husen byggs i två hela plan. På din egen uppfart finns det plats för två bilar och du kan gå raka vägen in i det nybyggda hemmet där ingen bott före dig. Stora sociala ytor skapar ett naturligt umgänge hemma. På det nedre planet kan hela familjen umgås, här är kontakten mellan kök och vardagsrum tydlig. I köket finns extra smarta ytor att använda som både mysig sittbänk och förvaring. Kanske är det här barnen äter mellanmålet medan du förbereder middagen. När alla kommer hem från kvällens aktiviteter kastas träningskläderna rakt in i den egna tvättstugan.

Finns i närområdet

 • Förskola och skola

  Kommunens ambitiösa satsning på bra skola och förskola gör livet till en lek för de små. Förskola finns bara 200 meter bort och skolan ligger ett stenkast från radhusen. Dessutom byggs ytterligare en förskola och skola precis vid radhusen, lagom till det är dags för inflytt.

 • Kommunikationer

  Att pendla till Malmö går lätt med buss. Med regionbuss 146 är du inne på Södervärn på 21 minuter. Till Trelleborg går bussarna ofta, ta exampelvis regionbuss 181. Den tar inte ens 20 minuter.

 • Restaurang och café

  En kort promenad tar dig till charmiga Slättarps Gård som har både restaurang, café och butik. Här är det alltid något på gång, som After works, temakvällar och andra överraskningar.

 • Historia och tradition

  Många har sagt ja till kärleken i byns vackra kyrka som vittnar om att Skegrie var något av ett centrum på Söderslätt under 1500-talet. Fler spännande byggnader är Skegrie mölla och Skegriedösen.

Tvåplanshus med stora sociala ytor och uppfart för två bilar

Husen byggs i två hela plan. På din egen uppfart finns det plats för två bilar och du kan gå raka vägen in i det nybyggda hemmet där ingen bott före dig. Stora sociala ytor skapar ett naturligt umgänge hemma. På det nedre planet kan hela familjen umgås, här är kontakten mellan kök och vardagsrum tydlig. I köket finns extra smarta ytor att använda som både mysig sittbänk och förvaring. Kanske är det här barnen äter mellanmålet medan du förbereder middagen. När alla kommer hem från kvällens aktiviteter kastas träningskläderna rakt in i den egna tvättstugan. Bostäderna är flexibla. Du har två badrum, varav det ena har möjlighet till badkar för dig som gärna kopplar av med lite bubbel. Ett extra allrum på övre plan, alternativt ett fjärde sovrum gör att familjen kan växa helt i er egen takt. De stora fönsterpartierna lovar ljusinsläpp och naturkänsla. Dessutom ser du ut mot den egna trädgården och uteplatsen i syd- eller västligt läge. Du har antingen möjlighet till sol hela dagen eller kvällssol. Grilla, lek och umgås med grannarna – trädgården blir din egna lilla oas. Under året stuvar du undan det som inte används just nu i något av de två utvändiga förråden, in med grillen och ut med pulkan – eller tvärt om.

Upplev livet på landet med Mats Molén

Mats Molén är arkitekten som ritat träkvarteret i det omtalade Bo01, Västra hamnen, och som också ligger bakom flera av Veidekkes egna bostäder. Mats Molén älskar sitt jobb. Särskilt när det gäller arkitektur på landsbygden som i det senaste projektet: Skegriero.
Läs intervjun med Mats Molén här

Slättarps gård

– Åh, så mysigt här är. Oavsett vilken dörr du väljer att stiga in genom är känslan den samma och du slås av hur mysigt här är. Att kliva in i den smakfullt ombonade miljö som Slättarps Gård erbjuder gör något med själen.
Läs reportaget om när vi besökte Slättarps Gård här

En rofylld dag i Skegrie

I Skegrie på vackra Söderslätt finns det bästa av många världar. Mitt på slätten, nära Malmö, nära havet, och väldigt lugnt, tryggt och barnvänligt. Inte undra på att folk söker sig hit.
Läs reportaget från när vi besökte Skegrie här

Fakta – bostadsrättens fördelar

Bostadsrätten passar dig som vill investera i ditt boende men som inte vill ha de ansvar som en separat villa medför. Du får tryggheten med en bostadsrättsförening som alltid finns där för dig och som bryr sig om bostadsrättens värde lika mycket som du. Samtidigt slipper du lagfart, pantbrev och många av de praktiska göromål som hör till villaägande.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.