27

Modernt radhus på gavel med två parkeringsplatser, tvättstuga, två badrum, 3-4 sovrum samt egen uteplats och trädgård i soligt söderläge.

Rum:
5 rum
Avgift:
5 249 kr/mån
Boyta:
119 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Beräknad inflytt:
Mars 2020
Driftkostnad:
1 519 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Husen byggs i två hela plan. På din egen uppfart finns det plats för två bilar och du kan gå raka vägen in i det nybyggda hemmet där ingen bott före dig. Stora sociala ytor skapar ett naturligt umgänge hemma. På det nedre planet kan hela familjen umgås, här är kontakten mellan kök och vardagsrum tydlig. I köket finns extra smarta ytor att använda som både mysig sittbänk och förvaring. Kanske är det här barnen äter mellanmålet medan du förbereder middagen. När alla kommer hem från kvällens aktiviteter kastas träningskläderna rakt in i den egna tvättstugan.

Mysiga radhus med öppna ytor och smarta val

Husen är välkomnande, flexibla och byggs i två hela plan. På din egen uppfart finns det plats för två bilar och hela familjen kan enkelt komma hem med både matkassar och träningsväskor.

Det finns två helkaklade badrum - och vet du vad? Hela bottenplanet har golvvärme. Smart - förutom att du aldrig kommer vilja gå till jobbet.

Stora sociala ytor skapar ett naturligt umgänge på bottenplan. Här är det öppet mellan kök och vardagsrum. I köket finns det dessutom utdragslådor, en mysig sittbänk under fönstret med extra förvaring och en smart bardisk där du kan packa upp matkassarna eller ta ett snabbt mellanmål.

Ljusinsläppet är generöst och trädäcket i direkt anslutning till huset lovar många sköna stunder med kaffekoppen i handen.

Upplev livet på landet med Mats Molén

Mats Molén är arkitekten som ritat träkvarteret i det omtalade Bo01, Västra hamnen, och som också ligger bakom flera av Veidekkes egna bostäder. Mats Molén älskar sitt jobb. Särskilt när det gäller arkitektur på landsbygden som i det senaste projektet: Skegriero.

Läs intervjun med Mats Molén här

Slättarps gård

– Åh, så mysigt här är. Oavsett vilken dörr du väljer att stiga in genom är känslan den samma och du slås av hur mysigt här är. Att kliva in i den smakfullt ombonade miljö som Slättarps Gård erbjuder gör något med själen.

Läs reportaget om när vi besökte Slättarps Gård här

En rofylld dag i Skegrie

I Skegrie på vackra Söderslätt finns det bästa av många världar. Mitt på slätten, nära Malmö, nära havet, och väldigt lugnt, tryggt och barnvänligt. Inte undra på att folk söker sig hit.

Läs reportaget från när vi besökte Skegrie här

Har du frågor?

Hör gärna av dig.