• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Hösten 2020

Drömmen om livet på landet

I charmiga Hököpinge bor du i nybyggt radhus med egen täppa, och kan se barnen springa ut och in i trygga och trivsamma kvarter. Här är livet lite enklare, med fin balans mellan traditionella och moderna värden. Mitt i genuin bymiljö, med närhet till sköna naturupplevelser och all service får hela familjen en livskvalitet utöver det vanliga.
Välkommen till Hököpinge!

Fakta om projektet

Vill du veta mer om radhusen i Hököpinge? Då är du varmt välkommen att kontakta vårt kundcenter:

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se046-19 94 42
Rum:
4 - 5 rum
Boyta:
110 - 125 m2
Status:
Kommande
Bostäder:
44
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Radhus
Beräknad inflyttning:
Hösten 2020

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Finns i närområdet

 • Kommunikation

  Bussen går precis runt knuten och tar dig in till Malmö centrum på 30 minuter, eller till Hyllie på 15 minuter där du hoppar på tåget till Kastrup och Köpenhamn.

 • Årets skolkommun

  Hököpinge ligger i Vellinge kommun, som är känd för sitt goda företagsklimat och år 2016 och 2017 utsågs till landets bästa skolkommun.

 • All service du behöver

  I Vellinge finns all service du och familjen behöver i form av skolor och vårdcentral, livsmedelsaffärer, kaféer och restauranger, gym, klädes- och blomsterbutiker, badhus, frisörer samt systembolag. Här finns även populära utflyktsmål som Vellingblomman, Ängavallens gård, Fotevikens vikingamuseum och Näsets vita stränder.

 • Gårdsbutikernas himmelrike

  För den som gillar gårdsbutiker med egenodlade råvaror är detta himmelriket. Bara en kort cykeltur från Hököpinge kan man ta sig till några riktiga guldkorn, som Hallongården och Gessie Potatis.

Rödteglade radhus med egen täppa

Det nya bostadsområdet ligger mitt i Hököpinge och kommer att binda samman hela byn på ett nytt sätt. Med både radhus och villor skapas ett levande område för både aktiv samvaro och sköna stunder i hemmets lugna vrå. Radhusen kommer byggas i två plan med en egen täppa där du kan låta kreativiteten flöda fritt och skapa en egen lite oas för skönt utomhushäng. Låt växter, krukor, utemöbler och vackra detaljer vara med och göra täppan till en naturlig del av hemmets sköna atmosfär. Strax intill ligger det gamla sockerbruket med sina karakteristiska, rödteglade fabriksbyggnader, nu ombyggda till moderna bostäder i gammal bruksstil. Radhusen kommer att vara vackert rödteglade för att harmoniera med omgivningen.

Genuin bykänsla med nära till nya möjligheter

I Hököpinge samsas människor i alla åldrar och låter livet kretsa kring barnen. Här finns gott om både frisk luft och nya kompisar. Byns förskola är mycket populär och sen är det dags att tillsammans med kompisarna börja skolan i Vellinge. Det finns dock planer på att bygga både förskola och skola samt en grönskande park med lekplats strax intill det nya bostadsområdet. I Hököpinge bor du nästan i stan men ändå på landet. Bussen går precis runt knuten och tar dig in till Malmö centrum på 30 minuter, eller till Hyllie på 15 minuter där du hoppar på tåget till Kastrup och Köpenhamn. Dessutom finns det cykelbana hela vägen in till Malmö. På lediga stunder kan hela familjen ta en cykeltur i det vackra landskapet eller promenera över strandängarna ner till havet.

Här är färsk potatis och söta hallon aldrig långt bort

På den grönskande skånska slätten är det just nu många gårdsbutiker som skördar sina egenodlade råvaror. Bara en kort cykelresa från Hököpinge kan man ta sig till några riktiga guldkorn, som Hallongården och Gessie Potatis.
Läs reportaget när vi besökte Hallongården och Gessie Potatis

Barnens paradis och nära till allt

Sandpjätt, vinterpjätt och leka pirat. Förslagen från 7 åriga Morris på vad man kan göra på den nyanlagda lekplatsen i Hököpinge är många. – Hököpinge är den perfekt lugna byn med stor trygghet för barnen. Samtidigt har man nära till både Malmö, Vellinge och Trelleborg, säger mamma Jeanette Jensen Johansson.
Läs när vi träffade familjen Jensen Johansson här