09

Tryggt, lugnt och trädgård i söderläge. Nära allt och naturen tätt intill. Skriver du under på kraven? Välkommen till Hököpinge radhus

Rum:
4 rum
Avgift:
4 980 kr/mån
Boyta:
115 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Beräknad inflytt:
Oktober 2020
Driftkostnad:
1 712 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Familjelivet ska leverera. Det ska vara tryggt, lugnt och man ska såklart ha egen trädgård. Egen tvättstuga, kanske ett trädäck och ett förråd. Dessutom ska det vara riktigt nära till allt och ha naturen tätt intill. Skriver du under på kraven? Välkommen till Hököpinge radhus

Visningar

Onsdag, 23 okt 16:00 - 17:00

Hallenborgs gata 1, Malmö
Välkommen till Bjurfors kontor på Hallenborgs gata 1 för att få broschyrer och mer information om projektet.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Onsdag, 23 okt 16:00 - 17:00

Hallenborgs gata 1, Malmö
Välkommen till Bjurfors kontor på Hallenborgs gata 1 för att få broschyrer och mer information om projektet.
Lägg i kalendern

Finns i närområdet

 • Kommunikation

  Bussen går precis runt knuten och tar dig in till Malmö centrum på 30 minuter, eller till Hyllie på 15 minuter där du hoppar på tåget till Kastrup och Köpenhamn.

 • Årets skolkommun

  Hököpinge ligger i Vellinge kommun, som är känd för sitt goda företagsklimat och år 2016 och 2017 utsågs till landets bästa skolkommun.

 • All service du behöver

  I Vellinge finns all service du och familjen behöver i form av skolor och vårdcentral, livsmedelsaffärer, kaféer och restauranger, gym, klädes- och blomsterbutiker, badhus, frisörer samt systembolag. Här finns även populära utflyktsmål som Vellingblomman, Ängavallens gård, Fotevikens vikingamuseum och Näsets vita stränder.

 • Gårdsbutikernas himmelrike

  För den som gillar gårdsbutiker med egenodlade råvaror är detta himmelriket. Bara en kort cykeltur från Hököpinge kan man ta sig till några riktiga guldkorn, som Hallongården och Gessie Potatis.

Välkommen till Hököpinge!

Rödteglade radhus med egen trädgård

Det nya bostadsområdet ligger mitt i Hököpinge och kommer att binda samman hela byn på ett nytt sätt. Med både radhus och villor skapas ett levande område för både aktiv samvaro och sköna stunder i hemmets lugna vrå. Radhusen kommer byggas i två plan med en egen trädgård där du kan låta kreativiteten flöda fritt och skapa en egen lite oas för skönt utomhushäng. Låt växter, krukor, utemöbler och vackra detaljer vara med och göra trädgården till en naturlig del av hemmets sköna atmosfär. Strax intill ligger det gamla sockerbruket med sina karakteristiska, rödteglade fabriksbyggnader, nu ombyggda till moderna bostäder i gammal bruksstil. Radhusen kommer att vara vackert rödteglade för att harmoniera med omgivningen.

Tvåplanshus med stora sociala ytor och egen tvättstuga

Radhusen om 115-125 kvm består av två hela plan med stora sociala ytor som skapar ett naturligt umgänge. På det nedre planet har vi skapat några olika varianter, allt för att uppfylla olika behov och önskemål. Köken är luftiga med smarta ytor och gott om plats för förvaring, här kan familjen samlas både för att umgås längre stunder eller för det snabba mellanmålet innan träningen. På kvällen är det bara att lägga kläderna direkt i den egna (och separata!) tvättstugan. Det finns dessutom två helkaklade badrum, allt för att förenkla morgonrutinerna. Möjlighet att välja ett extra allrum på övre plan, alternativt ett fjärde sovrum gör att familjen kan växa helt i er egen takt. De stora fönsterpartierna lovar ljusinsläpp och naturkänsla. Dessutom ser du ut mot den egna trädgården och uteplatsen i syd- eller västligt läge. Du har antingen möjlighet till sol hela dagen eller kvällssol. För familjen med barn, tunga matkassar, hämtning, lämning och skjuts till aktiviteter kan vi erbjuda biluppställningsplats för upp till två bilar precis utanför huset på en del av radhusen. Här blir känslan av vardagslyx ännu tydligare.

Hus i BRF-form, det bästa av två världar

Drömmen om den egna villan ligger högt upp på mångas önskelista men en äganderätt innebär också ett stort ansvar både ekonomiskt och praktiskt. För dig som vill testa ”villalivet-light”, kan hus i BRF-form vara ett bra alternativ.
Läs mer här

Genuin bykänsla med nära till nya möjligheter

I Hököpinge samsas människor i alla åldrar och låter livet kretsa kring barnen. Här finns gott om både frisk luft och nya kompisar. Byns förskola är mycket populär och sen är det dags att tillsammans med kompisarna börja skolan i Vellinge. Det finns dock planer på att bygga både förskola och skola samt en grönskande park med lekplats strax intill det nya bostadsområdet. I Hököpinge bor du nästan i stan men ändå på landet. Bussen går precis runt knuten och tar dig in till Malmö centrum på 30 minuter, eller till Hyllie på 15 minuter där du hoppar på tåget till Kastrup och Köpenhamn. Dessutom finns det cykelbana hela vägen in till Malmö. På lediga stunder kan hela familjen ta en cykeltur i det vackra landskapet eller promenera över strandängarna ner till havet.

Här är färsk potatis och söta hallon aldrig långt bort

På den grönskande skånska slätten är det just nu många gårdsbutiker som skördar sina egenodlade råvaror. Bara en kort cykelresa från Hököpinge kan man ta sig till några riktiga guldkorn, som Hallongården och Gessie Potatis.

Läs reportaget när vi besökte Hallongården och Gessie Potatis

Barnens paradis och nära till allt

Sandpjätt, vinterpjätt och leka pirat. Förslagen från 7 åriga Morris på vad man kan göra på den nyanlagda lekplatsen i Hököpinge är många. – Hököpinge är den perfekt lugna byn med stor trygghet för barnen. Samtidigt har man nära till både Malmö, Vellinge och Trelleborg, säger mamma Jeanette Jensen Johansson.

Läs när vi träffade familjen Jensen Johansson här

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.
Läs mer om Veidekke Tryggt köp

Har du frågor?

Hör gärna av dig.