• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Prel kvartal 1 2019
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2021

Drömmen om att bo naturskönt i gamla Årsta

Mitt ibland fyrtiotalshus, lummiga parkvägar och ett stenkast från torget har du möjlighet att bo hållbart och miljövänligt i moderna lägenheter som tar hänsyn till områdets historiska charm. Här planerar Veidekke att bygga 2-5 rok. I hjärtat av gamla Årsta.
Drömmen om att bo naturskönt i gamla Årsta

Posted by Veidekke Bostad on Wednesday, 12 September 2018

Fakta om projektet

Har du några frågor? Hör bara av dig till vårt kundcenter så hjälper de till.

Ansvarig mäklare

icon / avatar
Rum:
2 - 5 rum
Boyta:
48 - 112 m2
Status:
Kommande
Bostäder:
51
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Prel kvartal 1 2019
Beräknad inflyttning:
2021

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Stad och grönområden

Runt torget finns gott om restauranger, en teater, gym, Folkets hus, mataffärer och kända second hand-butiker. Årsta är sin egen söderkaraktär med kort cykelavstånd till Södermalm. I Årstas mest attraktiva läge har du stadslivet sida vid sida med grönska och natur. Årstavikens promenadstråk passar perfekt för den som vill pausa en stund. Stora grönområden gör det enkelt att leva naturskönt och för den sportige finns Årstafältets många idrottsplatser. Här finns även nära till förskola, skola och all tänkbar service för den växande familjen.

Ett möte mellan gammalt och nytt

Stora delar av bebyggelsen är från fyrtiotalet med tidstypiska lamellhus. Årsta tillhör gamla arbetarkvarter och idag är det en av söderorts populäraste förorter med en härlig blandning av människor. Veidekkes två hus ligger mitt i de gamla kvarteren och det är något man tagit hänsyn till i arkitekturen. Här har du en unik chans att bo både nytt energieffektivt och modernt med historisk charm och karaktär.