• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  2020
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Nya lägenheter i urban miljö

Utmed den nya lugna lokalgatan planerar vi att bygga moderna flerbostadshus. Lägenheterna nås direkt på entréplan från gatan, där den befintliga bebyggelsen och den nya stadsdelen står mitt i ett grönskande stadsrum med hjärta och identitet.

Fakta om projektet

Har du några frågor? Hör bara av dig till vårt kundcenter så hjälper de till.

Ansvarig mäklare

icon / avatar
Rum:
1 - 4 rum
Boyta:
35 - 100 m2
Status:
Kommande
Bostäder:
27
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
2020

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Skapa ditt drömboende

Vill du vara med och föra dialog kring utformningen av våra lägenheter och hjälpa oss att skapa just ditt drömboende – anmäl ditt intresse idag! På Årstafältet planeras en ny stadsdel med blandad bebyggelse och verksamheter i en attraktiv park som blir stadsdelens hjärta och identitet. Här växer en ny mötesplats mellan stad och park, mellan människor och möten, i ett nytt område som präglas av äldre struktur. Den nya stadsdelen länkar samman Östberga med Årsta och är en del av innerstadens utvidgning mot söder tillsammans med Hammarby Sjöstad, Söderstaden och Liljeholmen. Anmäl ditt intresse redan idag. Som intressent får du reda på vad som händer i projektet och du har också möjlighet att vara med och påverka projektets utformning i nära dialog med oss. Dessutom får du förhandsinformation om säljstarten och möjlighet att köpa med förtur innan projektet släpps till allmänheten.