• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Prel 2018
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2020

Varför kompromissa när du kan bo nära både stad och natur?

Vid Drevvikens strand planerar vi att bygga bostadsrättslägenheter. Anmäl ditt intresse för att vara med och påverka utformningen med oss, och få förhandsinformation om VIP-säljstarten.

Fakta om projektet

Har du några frågor? Hör bara av dig till vårt kundcenter så hjälper de till.

Rum:
2 - 4 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
40
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Prel 2018
Beräknad inflyttning:
2020

Ansvarig mäklare

icon / avatar

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Nära både stad och natur

Här bor du vid Drevvikens strand och de lugna gröna omgivningarna. Behöver du uträtta ärenden tar du dig enkelt till Farsta centrum som har ett brett utbud av shopping, matbutiker, service, restauranger och gym. I området ligger också förskolor och skola, sim- och idrottshall och Farsta IP. Fina cykelvägar ända in till city och Ågesta golfbana för trevlig motion. Både Drevviken och Farsta strandbad brer ut sina sötvattenspärlor till badplatser runt Farstas konturer. Som en lokal riviera sommartid. Både tunnelbanan och pendeltåget ligger i närheten av Drevvikens strand. Den som tar bilen rullar smidigt ut på Nynäsvägen, in mot city eller söderut.