En del av: Teaterkvarteret

Teaterkvarteret, etapp 2

Högdalen

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Hösten 2016
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2018

Drömmen om att bo i kreativa kvarter

Nu börjar vi närma oss inflyttning i denna etapp som består av ett tretton våningar högt punkthus och ett femvåningar högt lamellhus. I punkthuset är lägenheterna inflyttningsklara under perioden slutet av november -18 till mitten av januari -19 beroende på våningsplan. Lamellhusets lägenheter är inflyttningsklara i slutet av februari -19. Här hittar du lägenheter om 2-5 rok, där de allra flesta har antingen rymlig balkong eller uteplats. Ett nytt fräscht boende som ligger granne med bra service och kommunikationer. Välkommen hem till Teaterkvarteret i Högdalen. Här finns ett buss-nav och tunnelbana som ger smidiga allmänna kommunikationer för att nå arbetsplatser och annat som underlättar vardagen. En stor fördel är att du har flera matbutiker, matställen, konditori, fiskaffär, bokhandel, bank och vårdcentral för att bara nämna en del av den lokala servicen. Badhuset med gym genomgår en omfattande renovering och öppnar under hösten 2020, så då har du inga ursäkter att skippa träningen längre, med badhuset som närmaste granne. Området byggdes till stor del på 50- och 60-talet och är en fin blandning av högre punkthus och lägre hus med mer markkontakt. Det finns en bollplan intill kvarteret, liksom närhet till Skate-parken där den populära Bowlstock-festivalen hålls varje sommar, med tävlingar och musik. Välkommen hem till ett levande kvarter!

Vill du bo i 13-våningshuset?

Här kan du besöka bostadsväljaren för 13-våningshuset!

Visningar

Söndag, 28 okt 11:00 - 12:00

Visning i vår visningslägenhet, Rangstagatan 18, Högdalen.
Visning i vår visningslägenhet, Rangstagatan 18, Högdalen.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Ingemar Ahlberg, Svensk Fastighetsförmedling

ingemar.alvsjo@svenskfast.se

Fakta om projektet

Pris:
2 430 000 - 4 975 000 kr
Rum:
2 - 5 rum
Boyta:
45 - 105 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
98
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Hösten 2016
Beräknad inflyttning:
2018

5-våningshuset

Här kan du besöka bostadsväljaren för 5-våningshuset!

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.