En del av: Teaterkvarteret

Teaterkvarteret, etapp 2

Högdalen

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Hösten 2016
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Vintern 2018/2019

Drömmen om att bo i kreativa kvarter

Nu börjar vi närma oss inflyttning i denna etapp som består av ett tretton våningar högt punkthus och ett fem våningar högt lamellhus. I punkthuset är lägenheterna inflyttningsklara under perioden slutet av november -18 till mitten av januari -19 beroende på våningsplan. Lamellhusets lägenheter är inflyttningsklara i slutet av februari -19. Här hittar du lägenheter om 2-5 rok, där de allra flesta har antingen rymlig balkong eller uteplats. Ett nytt fräscht boende som ligger granne med bra service och kommunikationer. Välkommen hem till Teaterkvarteret i Högdalen. Här finns ett bussnav och tunnelbana som ger smidiga allmänna kommunikationer för att nå arbetsplatser och annat som underlättar vardagen. En stor fördel är att du har flera matbutiker, matställen, konditori, fiskaffär, bokhandel, bank och vårdcentral för att bara nämna en del av den lokala servicen. Badhuset med gym genomgår en omfattande renovering och öppnar under hösten 2020, så då har du inga ursäkter att skippa träningen längre, med badhuset som närmaste granne. Området byggdes till stor del på 50- och 60-talet och är en fin blandning av högre punkthus och lägre hus med mer markkontakt. Det finns en bollplan intill kvarteret, liksom närhet till Skateparken där den populära Bowlstock-festivalen hålls varje sommar, med tävlingar och musik. Varmt välkommen att kontakta kundcenter för mer information!

Önska dig ett nytt hem till jul!

Varmt välkommen till vår Adventsvisning!

Missa inte vårt julerbjudande - köper du en ny bostad* från Veidekke Bostad innan årets slut erbjuder vi en värdecheck på 25.000 kr inkl. moms. Värdechecken kan du använda till flytthjälp eller nya möbler från utvalda butiker.

*Erbjudandet gäller endast nytecknade förhandsavtal, upplåtelseavtal och överlåtelseavtal i: Barkarby Metropol, Kv Bjudningen, Hagaterrassen, Kallhällsparken, Pjäsen, Regissören, Svea Serenad, Svea Symfoni & Sjödalsterrassen 2 under december 2018.

Vill du bo i 13-våningshuset?

Här kan du besöka bostadsväljaren för 13-våningshuset!

Visningar

Söndag, 16 dec 12:00 - 13:00

Välkommen till vår nya visningslägenhet på Stenkvistavägen 10 (bredvid bollplanen)
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Fakta om projektet

Vill du besöka vår visningslägenhet i Teaterkvarteret eller få reda på mer om våra bostäder? Ring vår mäklare.

Pris:
2 430 000 - 4 600 000 kr
Rum:
2 - 4 rum
Boyta:
45 - 84,5 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
98
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Hösten 2016
Beräknad inflyttning:
Vintern 2018/2019

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.