2 rum och kök.

L3 2-1002

Här bor du på med ett gavelläge och uteplats mot grön gård i Teaterkvarteret. Både sovrum och vardagsrum har dessutom utsikt mot bollplanen i norr.

Pris:
2 475 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 292 kr/mån
Boyta:
53 m2
Våning:
0 tr
Driftkostnad:
318 kr/mån
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Teaterkvarteret - Välplanerad gavel-tvåa i markplan med rejäl uteplats mot grån gård

Här bor du på med ett gavelläge och uteplats mot grön gård i Teaterkvarteret. Både sovrum och vardagsrum har dessutom utsikt mot bollplanen i norr. Inflyttning första kvartalet 2019.

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Ingemar Ahlberg, Svensk Fastighetsförmedling

ingemar.alvsjo@svenskfast.se

Visning

Söndag, 19 aug 11:00 - 12:00
Lägg till i kalendern
Visning i vår visningslägenhet, Rangstagatan 18, Högdalen.

5-våningshuset

Här kan du besöka bostadsväljaren för 5-våningshuset!

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.