2 rum och kök.

L3 2-1002

Välplanerad gavel-tvåa med uteplats mot föreningens gård i väster. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ljus trevlig färgsättning och bra förvaring

Pris:
2 475 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 292 kr/mån
Boyta:
53 m2
Våning:
0 tr
Driftkostnad:
318 kr/mån
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Gaveltvåa med uteplats mot gård och gott om förvaring

Välplanerad gavel-tvåa med uteplats mot föreningens gård i väster. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Marbodal med maskiner från Siemens. Stilrent badrum med spotlights i tak och egen tvättmaskin och tumlare. Från sovrummet når du ett rymligt förråd/kldkammare med fönster. Ljus trevlig färgsättning och bra förvaring. Granne med ett levande centrum och bra kommunikationer.

Ansvarig mäklare

icon / avatar

Ingemar Ahlberg, Svensk Fastighetsförmedling

ingemar.alvsjo@svenskfast.se

Visning

Söndag, 30 sep 11:00 - 12:00
Lägg till i kalendern
Visning i vår visningslägenhet, Rangstagatan 18, Högdalen.

5-våningshuset

Här kan du besöka bostadsväljaren för 5-våningshuset!

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.