2 rum och Kök.

L3 2-1002

Välplanerad gaveltvå med uteplats mot föreningens gård i väster. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ljus trevlig färgsättning och bra förvaring

Pris:
2 200 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 292 kr/mån
Boyta:
53 kvm
Våning:
0 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Trädgårdslägenhet med uteplats mot gård och gott om förvaring

Välplanerad gaveltvåa med uteplats mot föreningens gård i väster. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Marbodal med maskiner från Siemens. Stilrent badrum med spotlights i tak och egen tvättmaskin och tumlare. Från sovrummet når du ett rymligt förråd/klädkammare med fönster. Ljus trevlig färgsättning och bra förvaring. Beräknad inflyttning februari 2019. Bo granne med ett levande centrum och bra kommunikationer.

Visningar

Söndag, 24 mar 13:00 - 14:00

Välkommen till vår nya visningslägenhet på Stenkvistavägen 10, kom och träffa vår inredare Ann Holm
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.