2 rum och Kök.

P2 1-1003

Välkommen till en rymligt och lättmöblerad tvåa med gott om förvaring. Ljusa tidlösa matreialval och fint badrum med spotlights i tak. Välkommen hem

Pris:
2 295 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 346 kr/mån
Boyta:
55,5 kvm
Våning:
0 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Nybyggd lättmöblerad tvåa med mycket förvaring

Nybyggd rymlig tvåa som har riktigt bra med förvaring och lättmöblerade ytor. Här bor du granne med Högdalens centrum som har ett fint serviceutbud och bra kommunikationer. Lägenheten har en ljus färgästtning, fint vitt Marbodalkök med Siemens-maskiner, stort kombinerat vardagsrum/kök med fransk balkong. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Badrum med egen tvättmaskin och tumlare, stilrent med grått klinkergolv, vita kaklade väggar, stilren vit tvättställskommod och spotlights i tak. I hallen har då både flertalet garderober och klädkammare.

Erbjudande i samarbete med Boråstapeter

Köper du en lägenhet under kampanjperioden (11/3-19/4 2019) vill vi tillsammans med Boråstapeter erbjuda dig tapeter till ett rum i din nya lägenhet - Boråstapeter är Sveriges mest kända och sålda tapetvarumärke och grundades 1905 av Waldemar Andrén som hade en vision om att alla svenskar ska ha råd att skapa ett vackrare hem med hjälp av tapet
Mer information här

Visningar

Söndag, 24 mar 13:00 - 14:00

Välkommen till vår nya visningslägenhet på Stenkvistavägen 10, kom och träffa vår inredare Ann Holm
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.