2 rum och Kök.

P2 1-1803

Kvadratsmart med öppen planlösning eller separat sovrum, valet är ditt. Här flödar ljuset och lägenheten har 9 kvadratmeter balkong i söder.

Pris:
2 525 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
2 951 kr/mån
Boyta:
45,5 m2
Våning:
8 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 18 nov 12:00 - 13:00

Välkommen på premiärvisning av en ny visningslägenhet, en trea på Stenkvistavägen 10.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Högt fritt läge och flexibel planlösning

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.