3 rum och Kök.

P2 1-1902

Gaveltrea där vardagsrummet har burspråk och fönster åt två håll. Balkong i bästa söderläge i Teaterkvarteret. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum.

Pris:
3 600 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 007 kr/mån
Boyta:
66,5 m2
Våning:
9 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 18 nov 12:00 - 13:00

Stenkvistavägen 10, Bandhagen
Välkommen på premiärvisning av en ny visningslägenhet, en trea på Stenkvistavägen 10.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Gaveltrea med söderbalkong på 9 trappor

Bostaden har en generös balkong på ca 10 kvm i eftertraktat söderläge. Bra med förvaring i form av både skjutdörrsgarderober och praktiskt förråd inne i lägenheten. Badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Unna dig ett nytt välplanerat boende i centrumnära läge med bra kommunikationer. Beräknad inflyttning januari 2019.

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.