3 rum och Kök.

P2 1-2002

Kök och vadragsrum i öppen planlösning med burspråk mot balkongen i söder i Teaterkvarteret. Försäldrasovrum med hel garderobsvägg och skjutdörrar.

Pris:
3 700 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 007 kr/mån
Boyta:
66,5 kvm
Våning:
10 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 24 feb 12:00 - 13:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Stenkvistavägen 10
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Läcker hörntrea på tio trappor med balkong mot söder i Teaterkvarteret

Bostaden har en generös balkong på ca 10 kvm i eftertraktat söderläge. Bra med förvaring i form av både skjutdörrsgarderober och praktiskt förråd inne i lägenheten. Badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Unna dig ett nytt välplanerat boende i centrumnära läge med bra kommunikationer. Denna lägenhet ligger våningen över den visningslägenhet som vi har möblerat upp som vi har visningen i. På dagen en ljus och luftig lägenhet med solig balkong. Till kvällen och mörkret bildar omgivningen ett skådespel då den upplysta omgivningen sträcker sig mot horisonten. Ett boende med horisont-känsla.

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.