3 rum och Kök.

P2 1-2102

En av husets högst belägna treor med imponerade utsikt över närliggande omivning samt Stockholms siluett. Balkong i söderläge.

Pris:
3 800 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 007 kr/mån
Boyta:
66,5 kvm
Våning:
11 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 24 feb 12:00 - 13:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Stenkvistavägen 10
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

En av husets högst belägna treor med imponerande utsikt

Väldisponerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt burspråk mot balkongen i söder. Rymligt masterbedroom med yteffektiv skjutdörrsgarderob. Praktiskt med lättillgängligt förråd inne i bostaden. Beräknad inflyttning jan/feb 2019.

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.