5 rum och Kök.

P2 1-2202

Härlig femma med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utsikt över kvarteret i söder och öster. Kanonutsikt högst upp i huset i Teaterkvarteret!

Pris:
4 975 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
6 095 kr/mån
Boyta:
104 m2
Våning:
12 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 28 okt 11:00 - 12:00

Visning i vår visningslägenhet, Rangstagatan 18, Högdalen.
Visning i vår visningslägenhet, Rangstagatan 18, Högdalen.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Ingemar Ahlberg, Svensk Fastighetsförmedling

ingemar.alvsjo@svenskfast.se

Ett unikt boende i femma med horisontkänsla högst upp i huset i Teaterkvarteret

Härlig femma med stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utsikt över kvarteret i söder och öster. Kanonutsikt! Denna lägenhet är uppdaterad med rostfria maskiner i köket. Låt dig inspireras av bilderna från vår visningslägehenhet som dock är 19 kvm mindre än denna lägenhet. Välkommen till en av husets största lägeheter!

5-våningshuset

Här kan du besöka bostadsväljaren för 5-våningshuset!

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.