4 rum och Kök.

P2 1-1806

Ljus och smart fyra med vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong med kvällssol. Egen klädkammare i stora sovrummet.

Pris:
4 150 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
5 021 kr/mån
Boyta:
84,5 m2
Våning:
8 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 18 nov 12:00 - 13:00

Stenkvistavägen 10, Bandhagen
Välkommen på premiärvisning av en ny visningslägenhet, en trea på Stenkvistavägen 10.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Åtta trappor upp med utsikt över omgivande hustak, ogenerat balkongläge i Teaterkvarteret

Social lägenhet med öppen planlösning, gästtoalett och rymlig balkong om nästan 10 kvm. Fint ljusinsläpp tackvare stora fönster i vardagsrums- & köksdelen. Till lägenheten hör ett externt förråd, vilket är praktiskt om man t.ex. vill förvara smutsiga bildäck. Börja det nya året i ny bostad - beräknad inflyttning januari 2019. *Se bilderna från vår snarlika visningslägenhet. Observera att det kan förekomma mindre skillnader etapperna emellan.

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.