3 rum och Kök.

P2 1-1902

Gaveltrea där vardagsrummet har burspråk och fönster åt två håll. Balkong i bästa söderläge i Teaterkvarteret. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum.

Pris:
3 600 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 007 kr/mån
Boyta:
66,5 m2
Våning:
9 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 28 okt 11:00 - 12:00

Visning i vår visningslägenhet, Rangstagatan 18, Högdalen.
Visning i vår visningslägenhet, Rangstagatan 18, Högdalen.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Ingemar Ahlberg, Svensk Fastighetsförmedling

ingemar.alvsjo@svenskfast.se

Gaveltrea med söderbalkong på 9 trappor i Teaterkvarteret

Här har du en generös balkong i söderläge för sköna dagar i Teaterkvarteret. Vardagsrum och kök i öppen planlösnig och två bra sovrum. Badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Unna dig ett nytt välplanerat boende i centrumnära läge med bra kommunikationer.

5-våningshuset

Här kan du besöka bostadsväljaren för 5-våningshuset!

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.