4 rum och kök.

P2 1-2204

Ljus, smart fyra i Teaterkvarteret med horisontkänsla, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Balkong med kvällssol. Klädkammare i stora sovrummet

Pris:
4 600 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
5 021 kr/mån
Boyta:
84,5 m2
Våning:
12 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 27 jan 12:00 - 13:00

Välkommen till vår nya visningslägenhet på Stenkvistavägen 10 (bredvid bollplanen)
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Husets högst belägna fyra med härligt hörnläge och fin utsikt i Teaterkvarteret!

Ljus och smart fyra med horisontkänsla och vardagsrum och kök i öppen planlösning. Balkong med kvällssol. Egen klädkammare i stora sovrummet. Bilderna kommer från lägenheten som ligger två våningar under denna lägenhet. Denna lägenhet är uppdaterad med rostfria maskiner i köket.

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.