En del av: Teaterkvarteret

Teaterkvarteret, etapp 3, Pjäsen

Högdalen

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Vi säljstartade hösten 2017
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2020

Drömmen om ett levande kvarter

Vill du bo ljust, fräscht och nybyggt i ett levande kvarter med bra service och kommunikationer? Då är du välkommen till Teaterkvarteret i Högdalen

Fakta om projektet

Pris:
2 350 000 - 3 875 000 kr
Rum:
2 - 3 rum
Boyta:
49,5 - 75,5 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
39
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Vi säljstartade hösten 2017
Beräknad inflyttning:
2020

Ansvarig mäklare

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se

Svängiga och familjära kvarter

I Högdalen möts unga och äldre – inte minst i Highvalley Skateworld – en av nordens största skejtparker som lockar åkare i alla åldrar, från alla världens alla hörn. På vintern är Högdalstoppen perfekt för pulka och vinterlek. I centrum finns bowling- och simhall. Fria teatern spelar en bred repertoar föreställningar. Barnfamiljen har nära till skolor, barnomsorg och lekparker. I Bandängens parklek bor grisar, får och kaniner på en lantgård i stadsmiljö. Cykla, skejta, simma eller kika in i leksaksaffären, några utvalda favoriter i det barnsliga Högdalen.

Smakfulla och naturliga kvarter

På torget samlas pubar, restauranger och butiker. I matvaruaffärerna finns mat från hela världen. Hamburgerhaket Babas och fiskhandlaren serverar den hungrige, konditoriet står för långfikan. Torget erbjuder något för alla smaker. Med härliga grönområden precis runt knuten är det aldrig långt till lugn och natur. Perfekt för promenader, löpning och en aktiv livsstil. Gym och idrottshall håller kroppen i trim. Butiker och service samlar allt du behöver inom närområdet.