En del av: Teaterkvarteret

Teaterkvarteret, etapp 3, Pjäsen

Högdalen

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Säljstartat
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Våren 2020

Drömmen om ett levande kvarter

Vill du bo ljust, fräscht och nybyggt i ett levande kvarter med bra service och kommunikationer? Då är du välkommen till Teaterkvarteret i Högdalen. Här finns ett buss-nav och tunnelbana som ger smidiga allmänna kommunikationer för att nå arbetsplatser och annat som underlättar vardagen. En stor fördel är att du har flera matbutiker, matställen, konditori, fiskaffär, bokhandel, bank och vårdcentral för att bara nämna en del av den lokala servicen. Badhuset med gym genomgår en omfattande renovering och öppnar under hösten 2020, så då har du inga ursäkter att skippa träningen längre, med badhuset som närmaste granne. Området byggdes till stor del på 50- och 60-talet och är en fin blandning av högre punkthus och lägre hus med mer markkontakt. Det finns en bollplan intill kvarteret, liksom närhet till Skate-parken där den populära Bowlstock-festivalen hålls varje sommar, med tävlingar och musik. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Visningar

Söndag, 18 nov 12:00 - 13:00

Stenkvistavägen 10
Välkommen på premiärvisning av en ny visningslägenhet, en trea på Stenkvistavägen 10.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Fakta om projektet

Pris:
1 995 000 - 3 875 000 kr
Rum:
2 - 3 rum
Boyta:
49,5 - 75,5 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
39
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Säljstartat
Beräknad inflyttning:
Våren 2020

Svängiga och familjära kvarter

I Högdalen möts unga och äldre – inte minst i Highvalley Skateworld – en av nordens största skejtparker som lockar åkare i alla åldrar, från alla världens alla hörn. På vintern är Högdalstoppen perfekt för pulka och vinterlek. I centrum finns bowling- och simhall. Fria teatern spelar en bred repertoar föreställningar. Barnfamiljen har nära till skolor, barnomsorg och lekparker. I Bandängens parklek bor grisar, får och kaniner på en lantgård i stadsmiljö. Cykla, skejta, simma eller kika in i leksaksaffären, några utvalda favoriter i det barnsliga Högdalen.

Smakfulla och naturliga kvarter

På torget samlas pubar, restauranger och butiker. I matvaruaffärerna finns mat från hela världen. Hamburgerhaket Babas och fiskhandlaren serverar den hungrige, konditoriet står för långfikan. Torget erbjuder något för alla smaker. Med härliga grönområden precis runt knuten är det aldrig långt till lugn och natur. Perfekt för promenader, löpning och en aktiv livsstil. Gym och idrottshall håller kroppen i trim. Butiker och service samlar allt du behöver inom närområdet.