2 rum och kök.

L2-1-1404

Du bor nytt och bekvämt i genomtänkta kvadratmetrar. Som närmaste granne finns matbutiker, tunnelbana och service. Bo bekvämt och få tid över.

Pris:
2 395 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 517 kr/mån
Boyta:
51,5 kvm
Våning:
4 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Med solig balkong och genomtänkt planlösning i ett levande Högdalen

I Teaterkvarteret bor du bekvämt, granne med ett ett levande centrum och kommunikationsnav. Våra hus är ritade av White arkitekter som en flirt med den befintliga 50-talsbebyggelsen, men i ny tappning. Lägenheterna har en hög grundstandard med egen tvättmaskin och tumlare i helkaklat badrum med spotlights i taket. Vitt kök från Marbodal med marskiner från Siemens. Väggar är tidlöst vita och på golvet ligger en mattlackad ekparkett. Du kommer erbjdas möjligheter till personliga inredningsval, såsom andra köksluckor, maskiner, bänkar, kakel och klinker. Så här har du chansen att skapa ditt eget boende utan att själv behöva renovera. Välkommen till en bekvämare tillvaro.

Svängiga och familjära kvarter

I Högdalen möts unga och äldre – inte minst i Highvalley Skateworld – en av nordens största skejtparker som lockar åkare i alla åldrar, från alla världens alla hörn. På vintern är Högdalstoppen perfekt för pulka och vinterlek. I centrum finns bowling- och simhall. Fria teatern spelar en bred repertoar föreställningar. Barnfamiljen har nära till skolor, barnomsorg och lekparker. I Bandängens parklek bor grisar, får och kaniner på en lantgård i stadsmiljö. Cykla, skejta, simma eller kika in i leksaksaffären, några utvalda favoriter i det barnsliga Högdalen.

Smakfulla och naturliga kvarter

På torget samlas pubar, restauranger och butiker. I matvaruaffärerna finns mat från hela världen. Hamburgerhaket Babas och fiskhandlaren serverar den hungrige, konditoriet står för långfikan. Torget erbjuder något för alla smaker. Med härliga grönområden precis runt knuten är det aldrig långt till lugn och natur. Perfekt för promenader, löpning och en aktiv livsstil. Gym och idrottshall håller kroppen i trim. Butiker och service samlar allt du behöver inom närområdet.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.