3 rum och Kök.

L2-2-1104

Gaveltrea med västerbalkong i Teaterkvarteret. Vardagsrum och kök i öppen planlösning för en social tillvaro. Granne med levande centrum!

Pris:
2 795 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
4 822 kr/mån
Boyta:
75,5 m2
Våning:
1 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 16 dec 12:00 - 13:00

Välkommen till vår nya visningslägenhet på Stenkvistavägen 10 (bredvid bollplanen)
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Gaveltrea med västerbalkong i Teaterkvarteret.

Gaveltrea med vardagsrum och kök i öppen planlösning för en social tillvara såväl inne som ute och balkong i västerläge. Sovrummen kan antingen bli lika stora, eller ett lite större, så här finns möjlighet till flexibilitet. I Teaterkvarteret bor du bekvämt, granne med ett ett levande centrum och kommunikationsnav. Våra hus är ritade av White arkitekter som en flirt med den befintliga 50-talsbebyggelsen, men i ny tappning. Lägenheterna har en hög grundstandard med egen tvättmaskin och tumlare i helkaklat badrum med spotlights i taket. Vitt kök från Marbodal med maskiner från Siemens. Väggar är tidlöst vita och på golvet ligger en mattlackad ekparkett. Du kommer erbjudas möjligheter till personliga inredningsval, såsom andra köksluckor, maskiner, bänkar, kakel och klinker. Så här har du chansen att skapa ditt eget boende utan att själv behöva renovera. Välkommen till en bekvämare tillvaro.

Svängiga och familjära kvarter

I Högdalen möts unga och äldre – inte minst i Highvalley Skateworld – en av nordens största skejtparker som lockar åkare i alla åldrar, från alla världens alla hörn. På vintern är Högdalstoppen perfekt för pulka och vinterlek. I centrum finns bowling- och simhall. Fria teatern spelar en bred repertoar föreställningar. Barnfamiljen har nära till skolor, barnomsorg och lekparker. I Bandängens parklek bor grisar, får och kaniner på en lantgård i stadsmiljö. Cykla, skejta, simma eller kika in i leksaksaffären, några utvalda favoriter i det barnsliga Högdalen.

Smakfulla och naturliga kvarter

På torget samlas pubar, restauranger och butiker. I matvaruaffärerna finns mat från hela världen. Hamburgerhaket Babas och fiskhandlaren serverar den hungrige, konditoriet står för långfikan. Torget erbjuder något för alla smaker. Med härliga grönområden precis runt knuten är det aldrig långt till lugn och natur. Perfekt för promenader, löpning och en aktiv livsstil. Gym och idrottshall håller kroppen i trim. Butiker och service samlar allt du behöver inom närområdet.