2 rum och Kök.

L2-2-1403

Fin tvåa med vardagsrum som har utgång till balkong i västerläge. Ljust lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffa och matplats.

Pris:
2 050 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 408 kr/mån
Boyta:
49,5 kvm
Våning:
0 tr
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Fin tvåa med vardagsrum som har utgång till balkong i västerläge. Praktiskt och ljust arbetskök med bra utrustning. Ljust lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffa och matplats.

Svängiga och familjära kvarter

I Högdalen möts unga och äldre – inte minst i Highvalley Skateworld – en av nordens största skejtparker som lockar åkare i alla åldrar, från alla världens alla hörn. På vintern är Högdalstoppen perfekt för pulka och vinterlek. I centrum finns bowling- och simhall. Fria teatern spelar en bred repertoar föreställningar. Barnfamiljen har nära till skolor, barnomsorg och lekparker. I Bandängens parklek bor grisar, får och kaniner på en lantgård i stadsmiljö. Cykla, skejta, simma eller kika in i leksaksaffären, några utvalda favoriter i det barnsliga Högdalen.

Smakfulla och naturliga kvarter

På torget samlas pubar, restauranger och butiker. I matvaruaffärerna finns mat från hela världen. Hamburgerhaket Babas och fiskhandlaren serverar den hungrige, konditoriet står för långfikan. Torget erbjuder något för alla smaker. Med härliga grönområden precis runt knuten är det aldrig långt till lugn och natur. Perfekt för promenader, löpning och en aktiv livsstil. Gym och idrottshall håller kroppen i trim. Butiker och service samlar allt du behöver inom närområdet.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.