2 rum och Kök.

L2-2-1404

Rejäl rymlig lägenhet med bra gavelläge högst upp i huset. Välplanerat kök med tidlös färgsättning liksom ett välutrustat badrum.

Pris:
2 795 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
4 333 kr/mån
Boyta:
66,5 m2
Våning:
0 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Rejäl rymlig lägenhet med bra gavelläge högst upp i huset. Rejäl klädkammare med fönster. Ett boende för dig som vill ha fria ytor omkring dig. Välplanerat kök med tidlös färgsättning liksom ett välutrustat badrum.

Svängiga och familjära kvarter

I Högdalen möts unga och äldre – inte minst i Highvalley Skateworld – en av nordens största skejtparker som lockar åkare i alla åldrar, från alla världens alla hörn. På vintern är Högdalstoppen perfekt för pulka och vinterlek. I centrum finns bowling- och simhall. Fria teatern spelar en bred repertoar föreställningar. Barnfamiljen har nära till skolor, barnomsorg och lekparker. I Bandängens parklek bor grisar, får och kaniner på en lantgård i stadsmiljö. Cykla, skejta, simma eller kika in i leksaksaffären, några utvalda favoriter i det barnsliga Högdalen.

Smakfulla och naturliga kvarter

På torget samlas pubar, restauranger och butiker. I matvaruaffärerna finns mat från hela världen. Hamburgerhaket Babas och fiskhandlaren serverar den hungrige, konditoriet står för långfikan. Torget erbjuder något för alla smaker. Med härliga grönområden precis runt knuten är det aldrig långt till lugn och natur. Perfekt för promenader, löpning och en aktiv livsstil. Gym och idrottshall håller kroppen i trim. Butiker och service samlar allt du behöver inom närområdet.