Hitta ditt hem i vår!

I vår kan du uppfylla din bostadsdröm. Vi har många lägenheter som är inflyttningsklara under våren. Hitta ett hem som ger plats för din personliga stil.

I Söderort har vi två projekt, lägenheter i Högdalen och radhus i Sköndal. Lägenheterna i Högdalen ligger i ett nav av kommunikationer – härifrån når du hela Stockholm. Radhusen i Sköndal ligger naturnära och barnvänligt men samtidigt nära buss och tunnelbana för att förenkla familjelivet.

Välkommen på Stora Vårvisningen på

söndag 24 mars!

Under visningen finns mäklare, personal från Veidekke och dessutom en expert inom inredning på plats. De kan hjälpa dig att hitta rätt lägenhet för dig, svara på frågor om planritningar, möblering och har koll på närområdet.

Inredningsstylist Ann från Cerpentin kommer att finnas på plats för inredningsinspiration och tips.

Dessutom erbjuder vi i samarbete med Boråstapeter tapeter till ett helt rum för er som tecknar avtal, läs mer längre ned på sidan.

Lägg till visningen i kalendern:

Kv Bjudningen | Sköndal | Karin Larssons väg 29 | kl 11-12

Teaterkvarteret | Högdalen | Stenkvistavägen 10 | kl 13-14

Erbjudande i samarbete med Boråstapeter

Köper du en lägenhet under kampanjperioden (11/3-19/4 2019) vill vi tillsammans med Boråstapeter erbjuda dig tapeter till ett rum i din nya lägenhet - Boråstapeter är Sveriges mest kända och sålda tapetvarumärke och grundades 1905 av Waldemar Andrén som hade en vision om att alla svenskar ska ha råd att skapa ett vackrare hem med hjälp av tapet
Mer information här
Genom att välja ut de saker du gillar bäst blir ditt hem automatiskt hemtrevligt
Liselotte Lövstam, designchef Veidekke bostad
Fixa ditt vardagsrum