Barkarby Metropol

Barkarbystaden

 • Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Säljstartat
 • Välj inredning

  Byggstart
  Inredningsvalen är avslutade
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Inflyttning pågår

Drömmen om en framtid i den nya staden

Barkarby Metropol är Barkarbystadens nya knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Suveränt pendlingsläge och nära till nordvästra Stockholms gröna oas, Järvafältet, med ett brett utbud av aktiviteter och friluftsliv. Mellan den nya skolan och Barkarbystadens torg bygger Veidekke kvadratsmarta och Svanenmärkta bostadsrätter som präglas av spännande och modern arkitektur. Är du intresserad? Kontakta mäklarna för mer information.

Önska dig ett nytt hem till jul!

Varmt välkommen till vår Adventsvisning!

Missa inte vårt julerbjudande - köper du en ny bostad* från Veidekke Bostad innan årets slut erbjuder vi en värdecheck på 25.000 kr inkl. moms. Värdechecken kan du använda till flytthjälp eller nya möbler från utvalda butiker.

*Erbjudandet gäller endast nytecknade förhandsavtal, upplåtelseavtal och överlåtelseavtal i: Barkarby Metropol, Kv Bjudningen, Hagaterrassen, Kallhällsparken, Pjäsen, Regissören, Svea Serenad, Svea Symfoni & Sjödalsterrassen 2 under december 2018.

Visningar

Söndag, 16 dec 11:00 - 12:00

Gripengatan 2, Järfälla
Välkommen på adventsvisning hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Gripengatan 2
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Rico Cigel, Länsförsäkringar

rico.cigel@lansfast.se070-214 51 47

Joel Nylund, Länsförsäkringar

joel.nylund@lansfast.se070-208 49 76

Fakta om projektet

Vill du besöka vår visningslägenhet i Barkarby Metropol eller få reda på mer om våra bostäder? Ring våra fastighetsmäklare, Rico Cigel, 070-214 51 47 eller Joel Nylund 070-208 49 76 för att boka in en personlig visning av våra lägenheter i projektet.

Pris:
1 650 000 - 4 600 000 kr
Rum:
1 - 5 rum
Boyta:
39 - 114 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
212
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Säljstartat
Beräknad inflyttning:
Inflyttning pågår

Se vår film om hur det är att bo i Barkarby Metropol

Handel och service

Barkarbystaden kommer bli en spännande stadsmiljö med bebyggelse av omväxlande höjd och täthet. Huvudgatan kantas av småbutiker och annat serviceutbud, som tillsammans med den lokala stormarknaden täcker allt du behöver i din vardag. Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här är vi med och bygger en levande stad med 18 000 nya bostäder, 140 kvarter och 10 000 nya arbetsplatser. På bottenvåningarna i fastigheterna längs Barkarbyvägen ligger även restauranger, caféer och friskvårdsanläggningar. Här hittar du det mesta inom mode, heminredning, sport och fritid, bygg och trädgård samt elektronik och vitvaror.

Tunnelbana, pendeltåg och bussar

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun” av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken. Trädplanterade gång- och cykelvägar kommer att binda samman Barkarby station och Barkarbystaden med naturreservatet vid Säbysjön, som är en populär plats för fiske och fågelskådning.

Barkarby får Europas första självkörande bussar!

24 oktober invigdes den första busslinjen i Europa med självkörande bussar - linje 549. Bussarna är eldrivna och kommer att gå med en hastighet av 12-15 km/timme. Linjesträckningen är mellan Stora torget och Barkarby Handelsplats, vid Kaptensvägen. Hållplatser finns också vid Löjtnantsgränd och Korpralsvägen.
Läs mer på jarfalla.se