4 rum och kök (kan göras om till 3 rum), varav 2-3 sovrum.

1-1003

Välplanerad 4:a med rejäl uteplats.

Pris:
3 925 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
4 808 kr/mån
Boyta:
87 kvm
Våning:
0 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

4.a med uteplats och fönster i tre väderstreck!

Ljus och rymlig gavelfyra med fönster i tre väderstreck samt en generös uteplats mot soliga söder. Två badrum båda med dusch och wc. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till uteplatsen. Stora och bra sovrum varav det ena med ett rymligt förråd.

Visningar

Söndag, 28 apr 11:00 - 12:00

Flygfältsvägen 17, Järfälla
Välkommen på visning på Flygfältsvägen 17 i vår visningslägenhet!
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Rico Cigel, Länsförsäkringar

rico.cigel@lansfast.se070-214 51 47

Joel Nylund, Länsförsäkringar

joel.nylund@lansfast.se070-208 49 76

Söndag, 28 apr 11:00 - 12:00

Flygfältsvägen 17, Järfälla
Välkommen på visning på Flygfältsvägen 17 i vår visningslägenhet!
Lägg i kalendern

Se vår film om hur det är att bo i Barkarby Metropol

Handel och service

Barkarbystaden kommer bli en spännande stadsmiljö med bebyggelse av omväxlande höjd och täthet. Huvudgatan kantas av småbutiker och annat serviceutbud, som tillsammans med den lokala stormarknaden täcker allt du behöver i din vardag. Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här är vi med och bygger en levande stad med 18 000 nya bostäder, 140 kvarter och 10 000 nya arbetsplatser. På bottenvåningarna i fastigheterna längs Barkarbyvägen ligger även restauranger, caféer och friskvårdsanläggningar. Här hittar du det mesta inom mode, heminredning, sport och fritid, bygg och trädgård samt elektronik och vitvaror.

Tunnelbana, pendeltåg och bussar

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun” av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken. Trädplanterade gång- och cykelvägar kommer att binda samman Barkarby station och Barkarbystaden med naturreservatet vid Säbysjön, som är en populär plats för fiske och fågelskådning.

Barkarby får Europas första självkörande bussar!

24 oktober 2018 invigdes den första busslinjen i Europa med självkörande bussar - linje 549. Bussarna är eldrivna och kommer att gå med en hastighet av 12-15 km/timme. Linjesträckningen är mellan Stora torget och Barkarby Handelsplats, vid Kaptensvägen. Hållplatser finns också vid Löjtnantsgränd och Korpralsvägen.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.