3 rum och kök, varav 2 sovrum.

1-1606

Synnerligen ljus och härlig gaveltrea med fönster i tre väderstreck och balkong i söder!

Pris:
4 050 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
3 891 kr/mån
Boyta:
70 m2
Våning:
6 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Fönster i tre väderstreck och söderbalkong!

Ljus och välplanerad lägenhet med fönster i tre väderstreck och stor balkong. Två bra sovrum med plats för säng och skrivbord. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till balkong. Förråd med goda förvaringsmöjligheter. Högt fint läge med utsikt över kringliggande kvarter.

Handel och service

Barkarbystaden kommer bli en spännande stadsmiljö med bebyggelse av omväxlande höjd och täthet. Huvudgatan kantas av småbutiker och annat serviceutbud, som tillsammans med den lokala stormarknaden täcker allt du behöver i din vardag. Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här är vi med och bygger en levande stad med 18 000 nya bostäder, 140 kvarter och 10 000 nya arbetsplatser. På bottenvåningarna i fastigheterna längs Barkarbyvägen ligger även restauranger, caféer och friskvårdsanläggningar. Här hittar du det mesta inom mode, heminredning, sport och fritid, bygg och trädgård samt elektronik och vitvaror.

Tunnelbana, pendeltåg och bussar

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun” av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken. Trädplanterade gång- och cykelvägar kommer att binda samman Barkarby station och Barkarbystaden med naturreservatet vid Säbysjön, som är en populär plats för fiske och fågelskådning.

Se vår film om hur det är att bo i Barkarby Metropol