4 rum och Kök.

3-1101

Välplanerad fyra med stor uteplats och balkong. Garage under huset, du är garanterad en plats. Elbilsplatser finns. Tillträde enligt överenskommelse.

Pris:
3 400 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
4 925 kr/mån
Boyta:
88,5 m2
Våning:
1 tr
Status:
Reserverad
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Visningar

Söndag, 18 nov 11:00 - 12:00

Gripengatan 2, Järfälla
Välkommen på visning i bobutiken hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Rico Cigel, Länsförsäkringar

rico.cigel@lansfast.se070-214 51 47

Joel Nylund, Länsförsäkringar

joel.nylund@lansfast.se070-208 49 76

Välplanerad fyra med stor uteplats och balkong

Välplanerad fyra med stor uteplats mot innergården. Öppet mellan kök och vardagsrum. Här finner du också utgången till balkongen i västerläge. Badrum med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovan. Här finns också gäst wc. Garage finns under huset. Du är garanterad en plats. Finns även elbilsplatser. Tillträde enligt överenskommelse, kan tillträdas snabbt.

Barkarby får Europas första självkörande bussar!

24 oktober invigdes den första busslinjen i Europa med självkörande bussar - linje 549. Bussarna är eldrivna och kommer att gå med en hastighet av 12-15 km/timme. Linjesträckningen är mellan Stora torget och Barkarby Handelsplats, vid Kaptensvägen. Hållplatser finns också vid Löjtnantsgränd och Korpralsvägen.
Läs mer på jarfalla.se

Handel och service

Barkarbystaden kommer bli en spännande stadsmiljö med bebyggelse av omväxlande höjd och täthet. Huvudgatan kantas av småbutiker och annat serviceutbud, som tillsammans med den lokala stormarknaden täcker allt du behöver i din vardag. Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här är vi med och bygger en levande stad med 18 000 nya bostäder, 140 kvarter och 10 000 nya arbetsplatser. På bottenvåningarna i fastigheterna längs Barkarbyvägen ligger även restauranger, caféer och friskvårdsanläggningar. Här hittar du det mesta inom mode, heminredning, sport och fritid, bygg och trädgård samt elektronik och vitvaror.

Tunnelbana, pendeltåg och bussar

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun” av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken. Trädplanterade gång- och cykelvägar kommer att binda samman Barkarby station och Barkarbystaden med naturreservatet vid Säbysjön, som är en populär plats för fiske och fågelskådning.

Se vår film om hur det är att bo i Barkarby Metropol