2 rum och Kök.

7-1202

Fin tvåa med kvällssol!

Pris:
2 025 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
2 699 kr/mån
Boyta:
44,5 m2
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Fin tvåa med kvällssol!

Tiltalande tvåa med bra planlösning. Balkong med både kvällssol och fin utsikt mot innergård. förrådsdel i sovrummet som kan inredas till exemplevis klädkammare.

Handel och service

Barkarbystaden kommer bli en spännande stadsmiljö med bebyggelse av omväxlande höjd och täthet. Huvudgatan kantas av småbutiker och annat serviceutbud, som tillsammans med den lokala stormarknaden täcker allt du behöver i din vardag. Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här är vi med och bygger en levande stad med 18 000 nya bostäder, 140 kvarter och 10 000 nya arbetsplatser. På bottenvåningarna i fastigheterna längs Barkarbyvägen ligger även restauranger, caféer och friskvårdsanläggningar. Här hittar du det mesta inom mode, heminredning, sport och fritid, bygg och trädgård samt elektronik och vitvaror.

Tunnelbana, pendeltåg och bussar

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun” av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken. Trädplanterade gång- och cykelvägar kommer att binda samman Barkarby station och Barkarbystaden med naturreservatet vid Säbysjön, som är en populär plats för fiske och fågelskådning.

Se vår film om hur det är att bo i Barkarby Metropol