3 rum och kök, varav 2 sovrum.

1-1406

Härlig gaveltrea med fönster i tre väderstreck och balkong i söder.

Pris:
3 800 000 kr
Rum:
3 rum
Avgift:
3 891 kr/mån
Boyta:
70 m2
Våning:
4 tr
Driftkostnad:
413 kr/mån
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Fönster i tre väderstreck!

Ljus och välplanerad lägenhet med fönster i tre väderstreck och stor balkong. Två bra sovrum med plats för säng och skrivbord. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till balkong. Förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Ansvarig mäklare

Rico Cigel, Länsförsäkringar

rico.cigel@lansfast.se

Joel Nylund, Länsförsäkringar

joel.nylund@lansfast.se

Visning

Söndag, 30 sep 11:00 - 12:00
Lägg till i kalendern
Gripengatan 2, Järfälla
Välkommen på visning i bobutiken hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Handel och service

Barkarbystaden kommer bli en spännande stadsmiljö med bebyggelse av omväxlande höjd och täthet. Huvudgatan kantas av småbutiker och annat serviceutbud, som tillsammans med den lokala stormarknaden täcker allt du behöver i din vardag. Barkarbystaden är det största utbyggnadsområdet i Stockholmsområdet just nu. Här är vi med och bygger en levande stad med 18 000 nya bostäder, 140 kvarter och 10 000 nya arbetsplatser. På bottenvåningarna i fastigheterna längs Barkarbyvägen ligger även restauranger, caféer och friskvårdsanläggningar. Här hittar du det mesta inom mode, heminredning, sport och fritid, bygg och trädgård samt elektronik och vitvaror.

Tunnelbana, pendeltåg och bussar

Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun” av Dagens Nyheter. Oavsett var du befinner dig i staden kommer det aldrig att vara längre än 500 meter till närmaste hållplats för kollektivtrafiken. Trädplanterade gång- och cykelvägar kommer att binda samman Barkarby station och Barkarbystaden med naturreservatet vid Säbysjön, som är en populär plats för fiske och fågelskådning.

Se vår film om hur det är att bo i projektet