• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  Säljstartat
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  Sommaren 2017-

Drömmen om ett liv i parken

Vill du bo i ett nybyggt och härligt grönområde, nära service, barnomsorg och kommunikationer? Här har du möjlighet att köpa din nya bostad i Kallhälls grönaste läge. Lägenheterna har stora balkonger som ger gott om plats för balkongmöbler samt växter inför den efterlängtade säsongen. Så en picknick i parken eller middag på balkongen, du bestämmer.

Visning Söndag 27 maj kl. 12.00-13.00

Välkommen på visning i vår visningslägenhet på Ulvsättragränd 7 vid Kallhällsparken. Kom och träffa vår mäklare och passa på att fråga om vårt trygghetspaket som är ett av branschens mest generösa.

Här kan du se lägenheterna i hus 2 och 3

I vår bostadsväljare kan du se bilder, planlösningar och priser. Du kan även se vilka bostäder som är sålda och vilka som är till salu.

Fakta om projektet

Kontaktpersoner

Sandra Nothin, Svensk fastighetsförmedling

sandra.nothin@svenskfast.se08-58020150

Mathias Lagerström, Svensk Fastighetsförmedling

mathias.lagerstrom@svenskfast.se

Visningar

27maj
Söndag, 12:00 - 13:00Söndag 27 maj, 12:00 - 13:00
Lägg till i kalendern
Hitta hit
Lägg till i kalendern
Hitta hit
Pris:
1 750 000 - 3 450 000 kr
Rum:
1 - 4 rum
Boyta:
34 - 94 m2
Status:
Till salu
Bostäder:
150
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus
Beräknad säljstart:
Säljstartat
Beräknad inflyttning:
Sommaren 2017-

Stylat inrett och klart

Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller. Just nu ingår all inredning och husgeråd i priset.
Läs mer

Området

I hjärtat av Kallhäll växer nya Kallhällsparken fram. Vi planerar att bygga bostadsrättslägenheter fördelade i fem hus. Parkläget erbjuder en inbjudande och grön miljö där både omgivningen och de nya husen kommer präglas av det gröna. Kallhällsparken har nära till det mesta; strax intill finns flera förskolor och skolor, Bolindervallen med idrottsplats och sporthall. På bara ett par minuter når du Kallhälls centrum och pendeltågsstationen. Naturen finns nära med både Järvafältet på bekvämt gångavstånd och närheten till Mälaren med vackra promenadstråk, badplatser och båtklubbar. Något som är uppskattad både sommartid och vintertid.

Bostäderna

De nya bostäderna blir lägenheter om 1-4 rum och kök fördelade på ca 30-95 kvm. Eftersom det finns en stor variation av lägenheter kommer Kallhällsparken att erbjuda spännande bostäder åt personer i olika skeden av livet. Här finns en unik möjlighet att skaffa sig ett nytt, modernt och bekvämt boende i trivsamma omgivningar.