4 rum och kök.

2-1301

Rymlig 4:a med fönster åt tre håll. Njut av en bra planlösning i ett härligt grönt läge med kort promenad till centrum. Möjlighet till snabb inflyttni

Pris:
3 175 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
5 711 kr/mån
Boyta:
94 m2
Våning:
3 tr
Driftkostnad:
542 kr/mån
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Rymlig och funktionell 4:a med stor balkong i bästa söderläge

Fantastiskt välplanerad 4:a med härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Tre bra planerade sovrum varav ett med stor klädkammare. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt utrymme med plats för hela familjen. Två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk. Förråd i bekvämt placerad intill hallen.

Ansvarig mäklare

Sandra Nothin, Svensk fastighetsförmedling

sandra.nothin@svenskfast.se08-58020150

Mathias Lagerström, Svensk Fastighetsförmedling

mathias.lagerstrom@svenskfast.se

Visning

Torsdag, 28 jun 12:00 - 13:00
Lägg till i kalendern
Ulvsättragränd 7, Kallhällsparken, Järfälla
Välkommen på visning och upplev våra lägenheter på plats.

Stylat inrett och klart

Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller. Just nu ingår all inredning och husgeråd i priset gäller 1-2 rok.
Läs mer

Området

I hjärtat av Kallhäll växer nya Kallhällsparken fram. Vi planerar att bygga bostadsrättslägenheter fördelade i fem hus. Parkläget erbjuder en inbjudande och grön miljö där både omgivningen och de nya husen kommer präglas av det gröna. Kallhällsparken har nära till det mesta; strax intill finns flera förskolor och skolor, Bolindervallen med idrottsplats och sporthall. På bara ett par minuter når du Kallhälls centrum och pendeltågsstationen. Naturen finns nära med både Järvafältet på bekvämt gångavstånd och närheten till Mälaren med vackra promenadstråk, badplatser och båtklubbar. Något som är uppskattad både sommartid och vintertid.
Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller. Just nu ingår all inredning och husgeråd i priset.

Bostäderna

De nya bostäderna blir lägenheter om 1-4 rum och kök fördelade på ca 30-95 kvm. Eftersom det finns en stor variation av lägenheter kommer Kallhällsparken att erbjuda spännande bostäder åt personer i olika skeden av livet. Här finns en unik möjlighet att skaffa sig ett nytt, modernt och bekvämt boende i trivsamma omgivningar.