1,5 rum och kök.

3-1002

Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller.

Pris:
1 925 000 kr
Rum:
1,5 rum
Avgift:
2 401 kr/mån
Boyta:
34 m2
Våning:
0 tr
Driftkostnad:
228 kr/mån
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Stylat, inrett och inflyttningsklart!

Unik möjlighet att förvärva en färdigmöblerad lägenhet i natursköna Kallhällsparken. I denna optimalt planerade etta har vi låtit en inredningsarkitekt möblera och förvandla bostaden till en genomtänkt bostadsdröm även vad gäller interiören. Perfekt för förstagångsköparen, allt du ser i bostaden ingår! Möbler, husgeråd, textilier, ja till och med besticken ingår. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Genomgående hög standard och påkostade vitvaror från Siemens. Vackert parkettgolv och ljusa kulörer på väggarna. Höga fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp. Helkaklat generöst badrum med en tidlös kombination i vitt och grått, utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Skjutdörrsgarderob med goda förvaringsmöjligheter i hall. All bekvämlighet man kan tänkas behöva i det funktionella köket med egen diskmaskin och inbyggd mikro. Härlig balkong med plats för möblemang. Snabbt tillträde är möjligt! I Brf Kallhällsparken bor man nära natur och Mälarbad. Kommunikationerna är goda, ca fem minuters promenad från bostaden finns centrum med allehanda service. I anslutning till centrum ligger den nybyggda pendeltågsstationen som tar dig in till Odenplan på 21 minuter. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare

Sandra Nothin, Svensk fastighetsförmedling

sandra.nothin@svenskfast.se08-58020150

Mathias Lagerström, Svensk Fastighetsförmedling

mathias.lagerstrom@svenskfast.se

Visning

Torsdag, 2 aug 12:00 - 13:00
Lägg till i kalendern
Ulvsättragränd 7, Kallhällsparken, Järfälla
Välkommen på visning och upplev våra lägenheter 1-2 rok

Stylat inrett och klart

Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller. Just nu ingår all inredning och husgeråd i priset gäller 1-2 rok.
Läs mer

Området

I hjärtat av Kallhäll växer nya Kallhällsparken fram. Vi planerar att bygga bostadsrättslägenheter fördelade i fem hus. Parkläget erbjuder en inbjudande och grön miljö där både omgivningen och de nya husen kommer präglas av det gröna. Kallhällsparken har nära till det mesta; strax intill finns flera förskolor och skolor, Bolindervallen med idrottsplats och sporthall. På bara ett par minuter når du Kallhälls centrum och pendeltågsstationen. Naturen finns nära med både Järvafältet på bekvämt gångavstånd och närheten till Mälaren med vackra promenadstråk, badplatser och båtklubbar. Något som är uppskattad både sommartid och vintertid.
Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller. Just nu ingår all inredning och husgeråd i priset.

Bostäderna

De nya bostäderna blir lägenheter om 1-4 rum och kök fördelade på ca 30-95 kvm. Eftersom det finns en stor variation av lägenheter kommer Kallhällsparken att erbjuda spännande bostäder åt personer i olika skeden av livet. Här finns en unik möjlighet att skaffa sig ett nytt, modernt och bekvämt boende i trivsamma omgivningar.