2 rum och kök.

3-1003

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med tvättpelare. Härligt ljus lägenhet med fönster i öster och söder.

Pris:
2 350 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
3 177 kr/mån
Boyta:
49 m2
Våning:
0 tr
Driftkostnad:
302 kr/mån
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Väldisponerad 2:a med stor uteplats

Välplanerat boende med egen uteplats om hela 20 kvm. Hall med bra förvaring i förråd bekvämt placerat intill lägenhetens entré. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den öppna planlösningen mellan det L-formade köket och vardagsrummet samt utgången till den härliga uteplatsen skapar en känsla av rymd.

Ansvarig mäklare

Sandra Nothin, Svensk fastighetsförmedling

sandra.nothin@svenskfast.se08-58020150

Mathias Lagerström, Svensk Fastighetsförmedling

mathias.lagerstrom@svenskfast.se

Visning

Torsdag, 28 jun 12:00 - 13:00
Lägg till i kalendern
Ulvsättragränd 7, Kallhällsparken, Järfälla
Välkommen på visning och upplev våra lägenheter på plats.

Stylat inrett och klart

Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller. Just nu ingår all inredning och husgeråd i priset gäller 1-2 rok.
Läs mer

Området

I hjärtat av Kallhäll växer nya Kallhällsparken fram. Vi planerar att bygga bostadsrättslägenheter fördelade i fem hus. Parkläget erbjuder en inbjudande och grön miljö där både omgivningen och de nya husen kommer präglas av det gröna. Kallhällsparken har nära till det mesta; strax intill finns flera förskolor och skolor, Bolindervallen med idrottsplats och sporthall. På bara ett par minuter når du Kallhälls centrum och pendeltågsstationen. Naturen finns nära med både Järvafältet på bekvämt gångavstånd och närheten till Mälaren med vackra promenadstråk, badplatser och båtklubbar. Något som är uppskattad både sommartid och vintertid.
Flytta in när du vill. Nyproducerat och fullt inredd med allt du behöver. Först till kvarn gäller. Just nu ingår all inredning och husgeråd i priset.

Bostäderna

De nya bostäderna blir lägenheter om 1-4 rum och kök fördelade på ca 30-95 kvm. Eftersom det finns en stor variation av lägenheter kommer Kallhällsparken att erbjuda spännande bostäder åt personer i olika skeden av livet. Här finns en unik möjlighet att skaffa sig ett nytt, modernt och bekvämt boende i trivsamma omgivningar.