• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  2018
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt
  2021

Drömmen om nytt boende i Kista Äng

Kista Äng är en ny stadsdel som ska växa fram i hjärtat av Kista. Här planerar Veidekke för Svanenmärkta lägenheter och radhus bland parker och nya torg. Anmäl ditt intresse idag och få förtur på säljstarten.

Fakta om projektet

Rum:
1 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
140
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus, Radhus
Beräknad säljstart:
2018
Beräknad inflyttning:
2021

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Framtiden i Kista Äng

Kista Äng är en ny stadsdel som skapas i närheten av Kista gård och Kistahöjden. Ett område med grönska och torg med ett huvudstråk som utmärks av lokaler och butiker. Bebyggelsen kommer ligga nära Kista centrum som är en självklar mötesplats med både shopping, matnöje och bra kommunikationer. Möt världen i Kista Galleria. En internationell plats som kantas av företagskontor och med butiker dit människor från hela Stockholm åker för att shoppa. Upplev utbudet av en stor biograf, flertalet restauranger, ett hundratal butiker och ett hotell – allt under ett och samma tak. Ett levande område med globala vindar. Från T-centralen tar det bara 17 minuter till Kista centrum med tunnelbanans blå linje. I Kista och dess närområden som Husby och Akalla finns det tillgång till bland annat service och förskola. I Kista ligger dessutom Campus Kista med helårsstudenter från KTH och Stockholms universitet.

Nära till naturen

Kista ligger omgivet av Järvafältet som är ett av Stockholms läns största naturreservat. Här finns vackra markerade leder och stigar mellan rastplatser och caféer. Börja dagen med en joggingtur eller ett skönt dopp i någon av sjöarna och avsluta med en trevlig picknick. Under vintertid kan längdskidorna åka på eller pulkan glida nerför backen. På Järvafältet ligger också Akalla By och en 4H-Gård som passar både de vuxna och små som kan klappa på djur, leka i plaskdammen och den stora lekparken. För den som är ute efter större äventyr passar Husbybadet som ett utflyktsmål. Detta äventyrsbad bjuder på vattenrutschbanor, hopptorn, en vildfors och bassänger för motionssim. Dessutom finns det tillgång till gruppträning i olika varianter.