• Utforska området

  Planering
 • Köp boende

  Säljstart
  2020
 • Välj inredning

  Byggstart
 • Flytta in och lev drömmen

  Inflytt

Drömmen om nytt boende i Kista Äng

I Kista planerar Veidekke för lägenheter och radhus i bostadsprojektet Kista Äng. Kista har sedan länge varit ett kluster för it-företag och området kommer med fler bostäder att bli en levande stadsdel med starkt företagsliv, shopping och boende. Här finns närheten till det mesta. Två flygplatser, pendeltåg (Helenelund), t-bana, grönområde och Kista Galleria med både butiker, restauranger och biograf. Kista Äng blir en ny stadsdel i norra Kista mellan Torshamnsgatan och Kista Alléväg med både bostäder, förskola, skola, parker och torg. Ett boende här ger ett bekvämt och enkelt liv i ett område där allt du behöver finns tillgängligt. Anmäl ditt intresse idag och få förtur på säljstarten.

Fakta om projektet

Rum:
1 - 5 rum
Status:
Kommande
Bostäder:
140
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Boendeform:
Flerbostadshus, Radhus
Beräknad säljstart:
2020

icon / bostäderTillgängliga objekt

Det finns ännu inte några bostäder till salu i detta projekt. Vill du få information om när det finns, kan du anmäla ditt intresse för projektet så får du besked.

Framtiden i Kista Äng

Kista Äng är en ny stadsdel som skapas i närheten av Kista gård och Kistahöjden. Ett område med grönska och torg med ett huvudstråk som utmärks av lokaler och butiker. Bebyggelsen kommer ligga nära Kista centrum som är en självklar mötesplats med både shopping, matnöje och bra kommunikationer. Möt världen i Kista Galleria. En internationell plats som kantas av företagskontor och med butiker dit människor från hela Stockholm åker för att shoppa. Upplev utbudet av en stor biograf, flertalet restauranger, ett hundratal butiker och ett hotell – allt under ett och samma tak. Ett levande område med globala vindar. Från T-centralen tar det bara 17 minuter till Kista centrum med tunnelbanans blå linje. I Kista och dess närområden som Husby och Akalla finns det tillgång till bland annat service och förskola. I Kista ligger dessutom Campus Kista med helårsstudenter från KTH och Stockholms universitet.

Nära till naturen

Kista ligger omgivet av Järvafältet som är ett av Stockholms läns största naturreservat. Här finns vackra markerade leder och stigar mellan rastplatser och caféer. Börja dagen med en joggingtur eller ett skönt dopp i någon av sjöarna och avsluta med en trevlig picknick. Under vintertid kan längdskidorna åka på eller pulkan glida nerför backen. På Järvafältet ligger också Akalla By och en 4H-Gård som passar både de vuxna och små som kan klappa på djur, leka i plaskdammen och den stora lekparken. För den som är ute efter större äventyr passar Husbybadet som ett utflyktsmål. Detta äventyrsbad bjuder på vattenrutschbanor, hopptorn, en vildfors och bassänger för motionssim. Dessutom finns det tillgång till gruppträning i olika varianter.