Flytta in direkt i Sveakvarteren

I och med att det första trapphuset nu är inflyttat i Svea Symfoni kan vi erbjuda några fyrarumslägenheter med inflyttning direkt eller efter överenskommelse, se lägenheterna nedan. Dessa lägenheter har en inflyttningsrabatt under en begränsad period (t.o.m 11 november 2019)

Öppet hus!

Söndagen den 29 september
Adress: Melodislingan 22
Tid: 11.00-12.30

Se inflyttningsklara lägenheter, upptäck loungen och de fördelar som den ger till ditt boende och liv. Loungens värd Anna Palmbäck hjälper till med tjänster och service. Exempelvis lagar Anna lagar middag till alla på tisdagar och bakar på torsdagar.

Visste du att det även ingår inbrottsalarm vid lägenhetsköp? Eller att garaget har flera smarta tillval så att du ska kunna förvara dina vinterdäck eller takbox enkelt?

Gymmet är fullt utrustat och i gång, här slipper du trängsel och kan ta med din egen PT eller gå på gruppträning. Arbeta hemifrån är hur enkelt som helst, boka ett konferensrum i loungen och du kan arbeta ostört och professionellt.

Ljus och rymlig fyra med balkong

Genomgående planlösning och balkong i sydvästläge ger dig en ljus och rymlig lägenhet. Här har du även en egen klädkammare och dubbla badrum.

Läs mer om 5-1303

Ljus lägenhet med dubbla balkonger och fyra franska balkonger

Två stora balkonger, varav den ena i perfekt sydvästläge och fyra franska balkonger i västläge skapar en ljus och rymlig lägenhet. Köket dessutom ljust och elegant i kulören "Lotus White" från SieMatic. Alla vitvaror kommer från Miele, så även vinkylen i köket.

Läs mer om 5-1104

Köksö med vinkyl och dubbla balkonger

Den stora köksön och vinkyl är som gjort för sällskapskvällar med goda vänner. Tre härliga sovrum och två badrum ger gott om plats för hela familjen, varav två ligger i en mer privat del. Två stora balkonger, varav den ena i perfekt sydvästläge och fyra franska balkonger skapar en ljus och rymlig lägenhet.

Läs mer om 5-1204

Elegant mörkare kök med vinkyl

Kök från SieMatic i utförande Umbra, Umbra/Calypso Nebula bänkskiva och stänkskydd, köket har även vinkyl. Vitvaror från Miele. Två rymliga balkonger, varav den ena i sydvästläge, och stora fönsterpartier skapar en ljus och rymlig lägenhet. Tre härliga sovrum och två badrum ger gott om plats för hela familjen.

Läs mer om 5-1405

Balkong och öppen planlösning

Varje yta är väl tilltagen med stora sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Materialval är av högsta kvalitet och skapar ett elegant uttryck. En rymlig balkong och stora fönsterpartier skapar en ljus och elegant lägenhet.

Läs mer om 5-1201

Bra planlösning för hela familjen

Här sover du gott med två sovrum i en privat del. Dessutom har du ett tredje sovrum som enkelt kan vara arbetsrum, bibliotek eller gästrum. Lägenheten har stora sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två badrum ger gott om plats för hela familjen. En rymlig balkong och stora fönsterpartier ger en ljus lägenhet.

Läs mer om 5-1305

Har ni frågor eller vill boka in en privat visning? Tveka inte att höra av er till våra ansvariga fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Östermalm:
Caroline Lundin
caroline.lundin@fastighetsbyran.se
073-4310107

Björn Strömberg
bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se
073-331 01 05

Hitta till vårt öppna hus


Har du frågor?

Hör gärna av dig.