Flytta in direkt i Sveakvarteren

Sveakvarteren blir färdigställt under 2020 och för er som vill flytta in direkt finns det några färdiga lägenheter tillgängliga. Här kommer ett urval, kontakta ansvarig mäklare för vidare information eller välkommen på visning!

Dubbla balkonger och fyra franska balkonger i denna härliga fyra

Helt oslagbar lägenhet med mycket tilltalande planlösning. Mycket generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Två generösa balkonger, varav den ena i sydvästläge. Dessutom franska balkonger i västerläge.

Läs mer här om 6-1105

Fyra med dubbla balkonger och fönster i tre väderstreck

Fyrarummare där varje yta är väl tilltagen med stora sällskapsytor i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två stora balkonger, varav den ena i perfekt sydvästläge och fönster i tre väderstreck skapar en ljus och rymlig lägenhet. Tre härliga sovrum och två badrum ger gott om plats för hela familjen.

Se mer om 6-1206

Fyra med dubbla balkonger åt två håll

En rymlig fyra med balkonger i två väderstreck banar väg för ett socialt liv och ett mysigt hemmaliv året om. Representativ social del med vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning.

Läs mer om 6-1306

Fyra med privat sovrumsavdelning och balkong

Här en fyra där du har en bra sovrumsdel med badrum och tre sovrum och en social del med balkong!

Läs mer om 6-1103

En underbar, stor terrass och smart fyra

Fyrarummare där varje yta är väldisponerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med härlig terrass på ca 55 kvm där plats finns för såväl middagar som för lek.

Läs mer om 6-1001

Familjevänlig femma med två uteplatser

Familjevänlig 5:a med fönster i tre väderstreck. Genomgående lägenhet med utgång till två stora uteplatser, varav den en i sydvästläge som ger plats för familj och vänner.

Läs mer om 6-1103

Stor femma med fönster och balkonger åt tre håll.

Helt oslagbar femrummare! Väldisponerad planlösning och mycket generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Två balkonger, varav den ena i sydvästläge. Stora sällskapsytor och en privat suite med master bedroom, dressingroom och badrum.

Läs mer om 6-1403

Stora sällskapsytor och balkong - sista trean i Symfoni

Här är något för den med stort socialt liv, underbara sällskapsytor i matsal och vardagsrum. Avskilt sovrum med dubbeldörrar. Spatiös 3:a med matsal för dig som önskar väl tilltagna sällskapsutrymmen. Två badrum och balkong!

Läs mer om 6-1204

Ljus lägenhet med dubbla balkonger och fyra franska balkonger

Två stora balkonger, varav den ena i perfekt sydvästläge och fyra franska balkonger i västläge skapar en ljus och rymlig lägenhet. Köket dessutom ljust och elegant i kulören "Lotus White" från SieMatic. Alla vitvaror kommer från Miele, så även vinkylen i köket.

Läs mer om 5-1104

Har ni frågor eller vill boka in en privat visning? Tveka inte att höra av er till våra ansvariga fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån Östermalm:
Caroline Lundin
caroline.lundin@fastighetsbyran.se
073-4310107

Björn Strömberg
bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se
073-331 01 05

Har du frågor?

Hör gärna av dig.