Fantastisk femma med stor terrass och concierge service!

09-1001

Fantastisk 5:a med mycket hög standard. Öppen planlösning, utgång till generös terrass via fyra pardörrar, fyra bra sovrum.

Rum:
5 rum
Avgift:
7 882 kr/mån
Boyta:
128 kvm
Våning:
0 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
December 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Fantastisk femma med stor terrass och concierge service!

Unik chans att förvärva en exklusiv nyproducerad bostad på Melodislingan, intill Kungliga Musikhögskolan. Bostaden är mycket väldisponerad, vardagsrum och kök i öppen planlösning, utgång till generös terrass via fyra pardörrar, kök från SieMatic i färgen Lotus White och Blanco Maple bänkskiva och stänkskydd. Vitvaror från Miele. Fyra bra sovrum varav ett master bedroom med platsbyggd klädförvaring. Stilrent badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare från Miele samt gäst-wc med dusch. Till medlemmarnas förfogande finns en gemensam lounge om ca 600 kvm med gym, gästlägenheter, sociala ytor och service. Loungen är bemannad och ingår i avgiften. Garage finns i fastigheten.

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Träffa Anna Palmbäck - värdinna i loungen

Ett bra värdskap i loungen är självklart väldigt viktigt och i den nya Pluss loungen kommer Anna Palmbäck att vara på plats för att ta hand om loungen och hjälpa dig som boende.

Läs hela intervjun här

Om våningarna

Våningarna i Svea Serenad (1-6 rok) är omsorgsfullt planerade för att passa ett modernt stadsliv. Tack vare de stora fönstren och balkongerna får du ett maximalt ljusinsläpp och generös utsikt. Utblickarna över den moderna Musikhögskolan och Stadions vackra båge är en attraktiv mix av historia och nutid. Våningarna är designade för att kunna skapa ett tidlöst och vackert hem.

Läs mer om projektet och våningarna i vår försäljningsbroschyr.

Inredningskoncept och tillval

Vi tycker att de finaste materialen skall ingå redan från början, därför har vi noga valt ut kvalitativa kök från SieMatic, bänkskivor från Silestone och vitvaror från Miele till din nya bostad. Kvaliteter såsom dold rördragning, golvvärme och slätmålade tak och väggar gör att du får väldigt goda förutsättningar att möblera precis som du vill ha det. En genomtänkt utvald sammansättning av material utan kompromisser.

Läs mer om våra inredningskoncept och tillval i vår val och inredningsbroschyr.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.