Mycket fin 6 rok med drömterrass och balkong högt upp i huset

09-1402

Väldisponerad sex rum och kök högt upp i huset. Genomgående bostad med såväl terrass som balkong. Perfekt för den stora familjen!

Pris:
17 500 000 kr
Rum:
6 rum
Avgift:
8 489 kr/mån
Boyta:
139,5 kvm
Våning:
4 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
December 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Mycket fin 6 rok med drömterrass och balkong högt upp i huset

På Östermalm, intill Kungliga Musikhögskolan, finner vi exklusiva nyproducerade Melodislingan. Lägenheten är mycket väldisponerad, vardagsrum och kök i öppen planlösning, utgång till balkong och generös terrass, kök från SieMatic (Sterling Grey) och vitvaror från Miele samt vinkyl. Fem bra sovrum varav ett master bedroom med anslutning till stilrent badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare från Miele, i anslutning till badrummet finns en platsbyggd garderobsvägg. I hallen finns gäst-wc med dusch. Brf Svea Serenad består av 129 lägenheter och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här finns en bemannad lounge om ca 600 kvm (som delas med Brf Symfoni) med service för de boende; här finns receptionist/värd, bibliotek, gym, mötes- och festlokaler. Loungen är belägen i grannföreningen Brf Symfoni. Föreningen har även tre gästlägenheter och garage i huset, där alla lgh över 80 kvm är garanterade en plats om så önskas.

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Träffa Anna Palmbäck - värdinna i loungen

Ett bra värdskap i loungen är självklart väldigt viktigt och i den nya Pluss loungen kommer Anna Palmbäck att vara på plats för att ta hand om loungen och hjälpa dig som boende.

Läs hela intervjun här

Om våningarna

Våningarna i Svea Serenad (1-6 rok) är omsorgsfullt planerade för att passa ett modernt stadsliv. Tack vare de stora fönstren och balkongerna får du ett maximalt ljusinsläpp och generös utsikt. Utblickarna över den moderna Musikhögskolan och Stadions vackra båge är en attraktiv mix av historia och nutid. Våningarna är designade för att kunna skapa ett tidlöst och vackert hem.

Läs mer om projektet och våningarna i vår försäljningsbroschyr.

Inredningskoncept och tillval

Vi tycker att de finaste materialen skall ingå redan från början, därför har vi noga valt ut kvalitativa kök från SieMatic, bänkskivor från Silestone och vitvaror från Miele till din nya bostad. Kvaliteter såsom dold rördragning, golvvärme och slätmålade tak och väggar gör att du får väldigt goda förutsättningar att möblera precis som du vill ha det. En genomtänkt utvald sammansättning av material utan kompromisser.

Läs mer om våra inredningskoncept och tillval i vår val och inredningsbroschyr.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.