Exklusiv femrummare med drömterrass och 600 kvm sällskapsrum!

10-1401

5:a med terrass, tre sovrum alternativt bibliotek, salong eller kontor. Som förlängning av ditt hem ingår även en 600 kvm lounge med concierge service

Pris:
17 000 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
8 133 kr/mån
Boyta:
131 kvm
Våning:
4 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Mars 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Exklusiv femrummare med drömterrass och 600 kvm sällskapsrum!

Femrummare där varje yta är väl disponerad med matsal, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Tre härliga sovrum förändras enkelt till salong, bibliotek eller kontor för den som behöver. Ett stort sovrum tillhörande balkong och en generös terrass ger plats för vänner och familj. Som förlängning av ditt hem har du tillgång till din 600 kvm bemannade lounge, tre hotellrum och garageplats som nås via hissen. Värdinnan i loungen kan ordna med kemtvätt, vattna blommorna när du är bortrest och ta emot leveranser. Runt Kungliga Musikhögskolan, precis bredvid Lill-Jansskogen bygger vi Sveakvarteren-omsorgsfullt planerade bostäder som tar hänsyn till den anrika miljön och som samtidigt har alla moderna bekvämligheter. Värdinnan i loungen kan anordna vinkvällar och laga mat en gång i veckan vilket skapar gemenskap med dina nya grannar. Lägenheten är väldisponerad med bibliotek, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Den stora terrassen blir som ett extra rum under ljumma sommarkvällar. Det finns tre rymliga sovrum, varav ett master bedroom med utgång till egen balkong. Materialval är av högsta kvalitet med kök från SieMatic i utförande Sterling Grey och Blanco Maple bänkskiva och stänkskydd som ger ett tidlöst elegant uttryck. Alla vitvaror kommer från Miele. Badrummet är stilrent med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns också gott om klädförvaring samt gäst-wc med dusch. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan ordna med till exempel kemtvätt, städhjälp, catering och boka restarunger. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Visningar

Söndag, 24 nov 11:00 - 11:45

Samling för alla kl 11.00. Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
Samling för alla kl 11.00. Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Caroline Lundin, Fastighetsbyrån Östermalm

caroline.lundin@fastighetsbyran.se073-4310107

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Söndag, 24 nov 11:00 - 11:45

Samling för alla kl 11.00. Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
Samling för alla kl 11.00. Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm
Lägg i kalendern

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Träffa Anna Palmbäck - värdinna i loungen

Ett bra värdskap i loungen är självklart väldigt viktigt och i den nya Pluss loungen kommer Anna Palmbäck att vara på plats för att ta hand om loungen och hjälpa dig som boende.

Läs hela intervjun här

Om våningarna

Våningarna i Svea Serenad (1-6 rok) är omsorgsfullt planerade för att passa ett modernt stadsliv. Tack vare de stora fönstren och balkongerna får du ett maximalt ljusinsläpp och generös utsikt. Utblickarna över den moderna Musikhögskolan och Stadions vackra båge är en attraktiv mix av historia och nutid. Våningarna är designade för att kunna skapa ett tidlöst och vackert hem.

Läs mer om projektet och våningarna i vår försäljningsbroschyr.

Inredningskoncept och tillval

Vi tycker att de finaste materialen skall ingå redan från början, därför har vi noga valt ut kvalitativa kök från SieMatic, bänkskivor från Silestone och vitvaror från Miele till din nya bostad. Kvaliteter såsom dold rördragning, golvvärme och slätmålade tak och väggar gör att du får väldigt goda förutsättningar att möblera precis som du vill ha det. En genomtänkt utvald sammansättning av material utan kompromisser.

Läs mer om våra inredningskoncept och tillval i vår val och inredningsbroschyr.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.