5 rum och Kök.

10-1402

Fantastisk 5:a med hög standard. Social planlösning, utgång till generös terrass, tre bra sovrum samt bibliotek. Garage i huset, lounge 600 kvm.

Pris:
17 000 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
8 196 kr/mån
Boyta:
132,5 kvm
Våning:
4 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Fantastisk våning med drömterrass!

På Östermalm, intill Kungliga Musikhögskolan och Stadion, finner vi exklusiva nyproducerade Melodislingan. Lägenheten är mycket väldisponerad, bibliotek, vardagsrum och kök i öppen planlösning, utgång till generös terrass, kök från SieMatic i utförande Sterling Grey och Blanco Maple bänkskiva och stänkskydd. Vitvaror från Miele. Tre bra sovrum varav ett master bedroom med utgång till balkong och anslutning till stilrent badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare från Miele. I lägenheten finns också gott om klädförvaring samt gäst-wc med dusch. Brf Svea Serenad består av 129 lägenheter och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här finns en bemannad lounge om ca 600 kvm (som delas med Brf Symfoni) med service för de boende; här finns receptionist/värd, bibliotek, gym, mötes- och festlokaler. Loungen är belägen i grannföreningen Brf Symfoni. Föreningen har även tre gästlägenheter och garage i huset, där alla lgh över 80 kvm är garanterade en plats om så önskas.

Visningar

Söndag, 24 mar 11:00 - 12:00

Fastighetsbyråns kontor, Sibyllegatan 28
Välkommen på visning på Fastighetsbyråns kontor, Sibyllegatan 28
Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Caroline Lundin, Fastighetsbyrån Östermalm

caroline.lundin@fastighetsbyran.se073-4310107

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.
Läs mer här

Om våningarna

Våningarna i Svea Serenad (1-6 rok) är omsorgsfullt planerade för att passa ett modernt stadsliv. Tack vare de stora fönstren och balkongerna får du ett maximalt ljusinsläpp och generös utsikt. Utblickarna över den moderna Musikhögskolan och Stadions vackra båge är en attraktiv mix av historia och nutid. Våningarna är designade för att kunna skapa ett tidlöst och vackert hem.
Läs mer om projektet och våningarna i vår försäljningsbroschyr.

Inredningskoncept och tillval

Vi tycker att de finaste materialen skall ingå redan från början, därför har vi noga valt ut kvalitativa kök från SieMatic, bänkskivor från Silestone och vitvaror från Miele till din nya bostad. Kvaliteter såsom dold rördragning, golvvärme och slätmålade tak och väggar gör att du får väldigt goda förutsättningar att möblera precis som du vill ha det. En genomtänkt utvald sammansättning av material utan kompromisser.
Läs mer om våra inredningskoncept och tillval i vår val och inredningsbroschyr.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.